BRAČNA SAVJETNICA OTKRILA NA ŠTA SE ŽENE NAJČEŠĆE ŽALE: Ima veze sa kućnim poslovima, ali nije ono što mislite

Zanimljivosti
BRAČNA SAVJETNICA OTKRILA NA ŠTA SE ŽENE NAJČEŠĆE ŽALE: Ima veze sa kućnim poslovima, ali nije ono što mislite
.

U svakoj vezi postoje određeni problemi i nesuglasice, koji se najbolje rješavaju otvorenim razgovorom, ali je uslov da postoji volja obje strane da se problem riješi. Ponekad se parovi za pomoć obrate i stručnim licima, a bračna savjetnica iz Minesote, Korin Voeler, otkrila je na šta se žene najviše žale kada su u pitanju veze.

U videu koji je objavila na TikToku, ona je pojasnila da žene najveći sukob imaju sa partnerima oko obavljanja kućnih obaveza, ali ne u smislu da oni neće da ih obavljaju.

Da bude jasnije, Korin je na snimku pojasila da postoji aktivna i pasivna odgovornost, govoreći da žene uglavnom spadaju u prvu, a muškarci u drugu grupu, i eto razloga za sukob.

"Primer aktivne odgovornosti je kada razmišljate o tome koje kućne poslove treba uraditi i onda ih zaista uradite. Pasivna odgovornost je kada neko ima slobodnog vremena i može da pomogne u obavljanju kućnih obaveza, ali ipak čeka da mu neko kaže da ih uradi", priča bračna savjetnica.

Voeler je istakla da žene žele partnere koji se ponašaju aktivno i odgovorno prema kućnim obavezama i deci, te da ne moraju uvijek one da ih opominju da treba da završe neke obaveze.

(MONDO)

Ne propustite