"Šta god da bude s tobom, ja kolegu..." - DALILA ULETJELA U RADIO KAD JE SAZNALA ZA SLIKU DEJANA I FILIPA: On joj kratko odbrusio (VIDEO)

Show
"Šta god da bude s tobom, ja kolegu..." - DALILA ULETJELA U RADIO KAD JE SAZNALA ZA SLIKU DEJANA I FILIPA: On joj kratko odbrusio (VIDEO)
U toku je radio-emisija "Amnezija", a domaćini Nenad Aleksić Ša i Filip Car , a Dalila Dragojević je uletjela u radio odmah nakon Aleks Nikolić.

U toku je radio-emisija "Amnezija", a domaćini Nenad Aleksić Ša Filip Car , a Dalila Dragojević je uletjela u radio odmah nakon Aleks Nikolić.

Naravno da se radujete petku, svako bi trebao - rekao je Ša.

Hoću da ti kažem, što se tiče petka, sve jdevojke se raduju i smatramo da ćemo se lijepo provesti na ostrvu. Sjetile smo se da nam Veliki šef nabavi onaj fotoaparat koji odmah izbacuje fotke, da možemo da okačimo na zid...Želim da u petak budem sretna. To da li ću završiti u kr.vavoj vjenčanici, od toga ne bježim - rekla je Dalila.

Nadam se da se večeras i sutra nećemo posvađati - rekao je Car.

Kako god, oženiti se moraš, ja sam ti žena - rekla je Dalila.

Jučer sam prisustvovao historijskom momentu. Nakon onoga što smo zapisivali, ona fotka - rekao je Ša.

I ja ću sa Aleksandrom da pravim fotke. Ne znam šta bih rekla. Juče smo popričale na osnovu sklapanja spiska. Nemam komunikaciju, ne nazivamo se koleginicama...Ne treba biti ni loš, a ni dobar - rekla je Dalila.

Šta god da bude u odnosu sa tobom, ja se kolege ne odričem - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

 

 

Ne propustite