DALILIN BABO SE OGLASIO: Njoj će srce pući nakon ovih riječi, "OD NJENIH PARA NIKAD NE BIH OTIŠAO NA HADŽ"

Show
DALILIN BABO SE OGLASIO: Njoj će srce pući nakon ovih riječi, "OD NJENIH PARA NIKAD NE BIH OTIŠAO NA HADŽ"
-

Zaboljele su je provokacije bivšeg muža Dejana, a tek će riječi oca, zbog kog često roni suze.

Dalila Dragojević prije izvjesnog vremena u "Zadruzi" je kroz suze priznala da je u rijaliti, između ostalog, ušla i kako bi omogućila svom ocu Husu Mujiću ostvarenje najveće životne želje. Kako je tada istakla, njen otac veliki je vjernik, te bi mu ostvarenje sna predstavljao odlazak u Meku, na hadž, što bi mu ona omogućila novcem zarađenim u "Zadruzi".

Prošle nedelje, tokom žestoke rasprave, Dalilu je rasplakao i do nervnog sloma doveo bivši suprug Dejan Dragojević, poručivši joj da njen otac njen novac za hadž neće prihvatiti, jer su to "haram (proklete) pare" koje je zaradila, kako Dejan kaže, pros.titucijom, sa kojom je poistovetio njeno ponašanje u rijalitiju.

S tim u vezi, Pink je pozvao Husa.

-Od tih para nikada ne bih otišao na hadž. Ja imam pare, imam sve uslove i ići ću. Te Daliline pare su krvavo zarađene, to meni ne treba. Ja pare od njih, nje i Dejana, nikada nisam tražio, bilo bi me sramota da od njih uzmem ijedan dinar. Haram pare jesu te koje je ona zaradila, a halal pare moraš da zaradiš pošteno - objasnio je Huso za Pink.rs.

Inače, hadžiluk ili hadž, godišnje je hodočašće muslimana u Meku, i predstavlja jedan od pet stubova islama. Svaki punoljetni musliman po vjerskom zakonu dužan je bar jednom u životu, ako je sposoban, da ode na hadžiluk. 

(pink.rs)

Ne propustite