OTKRIVENA TAJNA TOP IZGLEDA KENDAL DŽENER, VRLO JE PROSTO: Ovo pije 12 puta dnevno, a jedne namirnice se NE ODRIČE!

Praktična žena
OTKRIVENA TAJNA TOP IZGLEDA KENDAL DŽENER, VRLO JE PROSTO: Ovo pije 12 puta dnevno, a jedne namirnice se NE ODRIČE!
-

Manekenka i jedna od članica poznate porodice Kardašijan-Džener, otkrila je kako se hrani i šta jede za doručak, ručak i večeru.

Supermodel i jedna od članica poznate porodice Kardašijan-Džener, Kendal Džener, nedavno je pokazala svoje kulinarsko (ne)umeće kada nije znala kako da isječe krastavac, ali zato je uporna u tome da se zdravo hrani.

Veoma pažljivo bira namirnice koje unosi u organizam i trudi se da konzumira izbalansirane obroke koje se najviše sastoje od voća, povrća i proteina. Evo šta ova prelijepa manekenka jede za doručak, ručak i večeru.

Doručak
Džener jutro započinje čajem. ''Obično moj dan počinje sa šoljom čaja za detoks organizma'', rekla je jednom prilikom i sve  iznenadila kada je otkrila da dnevno zna da popije i do 12 šoljica ovog napitka.

Pošto je doručak najvažniji obrok koji omogućava organizmu da normalno funkcioniše u toku cijelog dana, ona najviše voli da jede jaja u kombinaciji sa avokadom i žitaricama. ''Često jedem ovsenu kašu i tost za doručak'', rekla je ona.

Ručak
Za ručak Kendal Džener bira salate sa raznovrsnim povrćem. Jedna od omiljenih joj je salata sa krstavcem, graškom, sjemenkama, zelenišem i kukuruzom, kao i ''Caprese'' salata. Sastojci za ovu salatu su jednostavni. Potrebno vam je par paradajza, mocarela sir, malo maslinovog ulja i svežih listova bosiljka.

Večera
U večernjim satima, Dženerova najviše voli da jede grašak i ne namjerava da odustane ove zdrave namirnice. Pa tako, u činiju graška dodaje i avokado, kinou i zelenu salatu. Takođe, omiljeno jelo joj je i tjestenina. Za večeru voli da popije i po koju čašicu al*oholnog pića, najviše tekilu.

Užina i grickalice
Budući da je manekenka i da mora da vodi računa o ishrani, ponekad ipak ne može da odoli grickalicama. Voli čokoladice, puter od kikirikija, čips sa sosom od avokada, kao i da gricka šargarepu s humusom. Za omiljeni desert izdvaja mafine od čokolade.

(MONDO)

Ne propustite