Na mjestu gdje je u Beogradu nađeno tijelo prije osam godina poginulo je troje mladih

Aktuelno
Na mjestu gdje je u Beogradu nađeno tijelo prije osam godina poginulo je troje mladih
Tijelo mlađeg muškarca, za kojeg se sumnja da je Matej Periš, pronađeno je jutros u Dunavu u Beogradu kod Ade Huje, a baš na tom mjestu je 2014. godine došlo do prometne nesreće u kojoj je poginulo troje mladih ljudi.

Tijelo mlađeg muškarca, za kojeg se sumnja da je Matej Periš, pronađeno je jutros u Dunavu u Beogradu kod Ade Huje, a baš na tom mjestu je 2014. godine došlo do prometne nesreće u kojoj je poginulo troje mladih ljudi, piše Telegraf.rs.

Poginuli su imali 20, 18 i 16 godina
Tada su živote izgubili 20-godišnji Miloš Janković, 18-godišnji Nemanja Antić i 16-godišnja Anastasija Stajić. Nemanja i Anastasija bili su na zadnjem sjedištu BMW-a, dok je Miloš bio u bunkeru, gdje je sam ušao neposredno prije nesreće, jer u automobilu za njega nije bilo mjesta.

Telegraf piše da je mladež 21. studenog 2014. krenula sa zabave kod Prve beogradske gimnazije prema kafićima na Adi Huji, a vozač automobila Dušan Jovanović BMW-om je sletio u Dunav na prilaznom putu jednog od restorana. On je prošao bez ozljeda.

Iz potopljenog automobila je, osim Jovanovića, uspio izaći i suvozač Luka Višnjić, kojemu je bila slomljena desna ruka.

Nađeno je tijelo Mateja Periša?
Baš na mjestu te tragedije jutros je isplivalo tijelo mladića. Tijelo su pronašli mornari, a odjeća odgovara opisu odjeće nestalog Splićanina Mateja Periša. Policija je izvukla tijelo, a na terenu su i forenzičari.

Kako bi se točno utvrdilo je li riječ o Mateju, DNK nađenog mladića usporedit će se s DNK-om Nenada Periša, Matejevog oca.

Ne propustite