SLAVLJE KOD SUZANE I SAŠE, ŽENI SE SIN - STIŽE 300 GOSTIJU NA SVADBU: A tek da čujete ko je mlada i ČIME SE BAVI

Show
SLAVLJE KOD SUZANE I SAŠE, ŽENI SE SIN - STIŽE 300 GOSTIJU NA SVADBU: A tek da čujete ko je mlada i ČIME SE BAVI
-

Suzana Jovanović i Saša Popović u četvrtak prave gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu jer se njihov stariji sin Danijel ženi dugogodišnjom izabranicom Tijanom.

Njih dvoje su se upoznali na u "Grand produkciji", gdje je on radio kao tonac, a ona je i dalje zaposlena kao šminkerka. Mladenci i njihovi roditelji su brinuli o svakom detalju, pa su se odlučili da veselje bude upriličeno radnim danom zbog toga što su pjevači angažovani vikendom po raznim svirkama.

Porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 eura po osobi, gdje će se naći bogato posluženje. Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine. Sala će biti dekorisana po njihovoj želji. Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obe porodice se lijepo slažu. Očekuje se i više od 300 zvanica, najviše pjevača sa estrade.

suzana-jovanovic-sasa-popovic-danijel-cerka

foto: ATA

Suzana i Saša su svoju djecu izveli na pravi put, a pjevačica je imala, kako kaže, sreću da upozna Popovića, koji je Danijela prihvatio kao svoje dijete.

Pevačica kaže da je prezadovoljna snajkom.

- Ona je toliko jednostavna djevojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vrijedna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savjete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit djece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su djeca srećna i kada se lijepo slažu - zaključuje ona.

Ne propustite