POVRATAK MAJE MARINKOVIĆ - sklopila dogovor sa Mitrovićem, OPET MEĐU ZADRUGARIMA: Pogledajte kako su je dočekali

Show
POVRATAK MAJE MARINKOVIĆ - sklopila dogovor sa Mitrovićem, OPET MEĐU ZADRUGARIMA: Pogledajte kako su je dočekali
-

Iznenađenje za sve

Atraktivna rijaliti zvijezda Maja Marinković, danas je gostovala u  emisiji ''Pitam za druga'' kod bivših zadrugara Stefana Miloševića Pande i Sanje Stanković na RED televiziji.

Maja je izgleda ponovo sklopila dogovor sa Željkom Mitrovićem, s obzirom da je ponovo pred kamerama njegove druge televizije.

Maja je razvezala jezik o Sandri Čaprić pa progovorila o navodima da je ponovo sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Da li te Viktorijin i Markov odnos podsjeća na tvoj i Janjušev odnos? Da li te potseća na bivšeg Jaška? Ili sadašnjeg, da utvrdimo - pitala je Sanja Stanković Marinkovićevu.

- Sadašnji nikako... Taj snimak je od prije nekoliko noći kada smo se sreli u Kasini. Mi se dosta puta tako sretnemo u gradu i nemamo nikakvu komunikaciju. On je bio baš uporan, javio se, javila sam se i ja, rekla sam da nemam nikakav animozitet, ne gajim mržnju, nema potrebe. Bila sam sa drugaricom i on je insistirao da mi pređemo kod njega za sto. Rekoh, 'ajde, zarad starih dana i stare slave da ispoštujem čovjeka i tu nastaje haos, portali gore - priča Maja.

2847259-maja-marinkovic-2-ls

- Naš odnos ne postoji. Ne znam da li je to sudbina pa se srećemo. Mene poslije toga spopadaju neke nebitnjakovićke... Poslije toga sam doživjela torturu i rekla sma ne bude li se to obustavilo drugačije ćemo da reagujemo. Neki nebitnjakovići koje ni mama i tata ne prepoznaju. Ako si boje bež ne zračiš i nikada nećeš biti zvijezda. Nije istina da sam je zvala i prijetila. Nisam imala frku sa Banetom Đokićem, on je samo njen potrčko. Ne bavim se tim stvarima, samo hoću da kažem da joj nisam prijetila, pozvala sam je da vidim o čemu se radi. Kada mačke nema, miševi kolo vode, oni su miševi, ja sam mačka, treba da ostanu u rupi i budu mirni. Treba da mi se zahvale zbog emisije i što su bili na portalima preko mog imena - dodaje Marinkovićeva i ističe:

- Ja sa Janjušem nisam, niti ću biti. Da li je on sa svojom ženom ili sa nekom trećom, to nije moja stvar, ja sam jako sretna. Ovom prilikom bih pozdravila Deniz koja je odlično opisala izgled i vokalne sposobnosti Sandre Čaprić, ništa ne bih dodala - istakla je Maja Marinković

(Srbijadanas)

Ne propustite