POMRAČENJE MJESECA DONOSI ŽESTOKE PROMJENE: Evo koji znakovi su na udaru, SAMO 1 ĆE BITI SRETAN

Kiosk
POMRAČENJE MJESECA DONOSI ŽESTOKE PROMJENE: Evo koji znakovi su na udaru, SAMO 1 ĆE BITI SRETAN
-

Izbjegavajte sukobe i potrudite se da ostanete smireni i energiju usmerite ka svemu što vas opusta i čini srećnim

Pomračenje mjeseca u kvadratu sa Saturnom i trigonu sa Marsom i Neptunom dogodiće se 16. maja, kada imamo egzaktni aspekt Mjeseca i Saturna na 25. stepenu Mjeseca u Škorpiji i Saturna iz Vodolije, ali i podršku Marsa i Neptuna iz znaka Riba, objašnjava astrolog Aleksandra Bjeljac.

Do kraja maja ovi aspekti će biti dominantan. Blagi oprez, nježniji pol može biti na udaru. Izbjegavajte sukobe i potrudite se da ostanete smireni i energiju usmjerite ka svemu što vas opusta i čini srećnim.

Ovan
Ovaj kvadrat dominira vašim poljem borbe i sukoba sami sa sobom. Više razumevanja i strpljenja je potrebno u ovom periodu. Radite na sebi. Sve što vas sputava prevaziđite odmorom i unutrašnjom energijom.

Bik
Ostanite smireni, rješavanje problema je na pomolu. Pratite vaš instinkt i budite smireni. Problemi vezani za karijeru i javnosti mogu biti dominantni ili se riješiti u ovom periodu. Čuvajte svoj mir i svoju porodicu.

Pojačane obaveze i aktivnosti koje niste uspješno završili privedite kraju. Pojačanu nervozu, teže misli odstranite u društvu i komunikaciji sa osobama koje vam prijaju.

Rak
Izbjegavajte sukobe u ovom periodu. Ne pozajmljujte novac, izbjegavajte bilo kakve transakcije ovog tipa. Više odmarajte. Neka vam fokus i energija budu usmjereni ka karijeri i napretku.

Lav
Moguća prisutna nervoza u domu, porodici. Izbjegavajte konflikte. Pokušajte da nađete mir u nekom lijepom putovanju i promjeni načina razmišljanja.

Djevica
Izbjegavajte teške riječi i konflikte sa okolinom. Prolazno nezadovoljstvo u svakodnevnom životu. Više strasti, energije i pozitivnih misli vraća vas u život.

Vaga
Mogući prolazni problemi kada su finansije u pitanju. Obratite pažnju na ishranu i aktivnosti. Lepotu i energiju usmjerite ka partnerskim odnosima i uživajte sa voljenom osobom.

Škorpija
Svaki oblik opterećenja i uznemirenosti pokušajte izbaciti svakodnevnom aktivnošću. Budite smireni i okrenite se započinjanju svega novog. Uspjeh je na pomolu.

Strijelac
Moguća prolazna nervoza i uznemirenost. Izbegavajte sukobe sa okolinom. Više odmora i kvalitetnog sna priuštite sebi. Aktivni ste, energija se vratila, nastavite pozitivnim tempom.

Jarac
Problemi u komunikaciji i sa ljudima i nerazumijevanje okoline može obilježiti ovaj period. Briga kada su finansije u pitanju, ali izlaz je tu - u društvu bliskih ljudi i porodice. Ako je moguće, više se krećite ili otpujte negdje bar nakratko.

Vodolija
Nezadovoljstvo na polju karijere ili odnosu sa kolegama ili vama bitnom osobom mogu vas uznemiriti. Problemi u vezi sa porodicom. Više se krećite i vrijeme provodite sa vama dragim osobama.

Ribe
Mogući prolazni problemi sa snom. Želja za novim poduhvatima. Više se odmarajte, čitajte, edukujete se. Finansije će vas pokrenuti. Bolja zarada i zadovoljstvo je tu.

(Telegraf.rs)

Ne propustite