DA LI JE OVO ONA? Pogledajte kako je izgledala Stankica iz 'Gospodina Savršenog' prije 9 godina I PRIJE SVIH ESTETSKIH ZAHVATA

Show
DA LI JE OVO ONA? Pogledajte kako je izgledala Stankica iz 'Gospodina Savršenog' prije 9 godina I PRIJE SVIH ESTETSKIH ZAHVATA
.U ovogodišnjoj sezoni RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni" pobijedila je 36-godišnja Stankica Stojanović iz Banje Luke, koja se predstavila zavodljivim izgledom i modnim kombinacijama. Djevojka koja je osvojila Tonija Šćulca prije devet godina izgledala je potpuno drugačije. Naime, na YouTubeu je objavljena snimka iz bosanskohercegovačke emisije "Stil", u kojoj je Stankica govorila o otvorenju vinskog bara, piše Večernji.hr.

U ovogodišnjoj sezoni RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni" pobijedila je 36-godišnja Stankica Stojanović iz Banje Luke, koja se predstavila zavodljivim izgledom i modnim kombinacijama. Djevojka koja je osvojila Tonija Šćulca prije devet godina izgledala je potpuno drugačije. Naime, na YouTubeu je objavljena snimka iz bosanskohercegovačke emisije "Stil", u kojoj je Stankica govorila o otvorenju vinskog bara, piše Večernji.hr.

Na snimci se vidi kako joj usne i lice izgledaju potpuno drugačije od onoga što smo imali prilike vidjeti u "Gospodinu Savršenom". 

Inače, Stankica se prije nekoliko dana na Instagramu pohvalila zahvatom 'pomlađivanja lica'.  - Kod naše Stankice, uz srednji masiv radili smo i donju trećinu lica, 'jawline' i bradu kako bismo liniju donje vilice učinili ravnom, te donju trećinu lica istaknutijom i ženstvenijom! - stoji u objavi Centra za stomatologiju i estetsku medicinu koji je Stankica posjetila. 

Snimka se odmah proširila društvenim mrežama, a fanovi emisije zaredali su s komentarima.  

 - Prije je izgledala prosječno. Tanke usne, loši zubi, prevelik nos...Ah što radi estetska kirurgija - napisao je jedan korisnik Facebooka. 

Ne propustite