OBEZBJEĐENJE IZVELO DALILU NA KAPIJU, NAPUSTILA JE ZADRUGU: Procurio dokument koji dokazuje, ZADRUGARI NE ZNAJU ZA OVO (FOTO)

Show
OBEZBJEĐENJE IZVELO DALILU NA KAPIJU, NAPUSTILA JE ZADRUGU: Procurio dokument koji dokazuje, ZADRUGARI NE ZNAJU ZA OVO (FOTO)
.

Dalila Dragojević ne prestaje da izaziva pažnju javnosti svojim nastupom u rijalitiju Zadruga 5.

Dalila je i dalje u nedefinisanom odnosu sa Filipom Carem nakon razlaza sa Dejanom. iako je djelovalo da će biti idilično, Car ne može protiv sebe, te je i Dalilu tretirao kao i mnoge djevojke prije nje. Psovke, uvrede, maltretiranje, bilo je svega, a onda opet po provjerenom receptu, uputi par slatkoih riječi i opet se tese cijela spavaća soba.

Dalila je svojim gestovima i ponašanjem stekla dosta neprijatelja, kako u rijalitiju, tako i među bivšim rijaliti igračima i kolegama. Jedna od najglasnijih jeste Vesna Rivas, koja je sa Dalilom godinama dinelila prostor u rijalitiju Parovi i koja je u jednom periodu bila veoma bliska sa njom.

Sada, Vesna ne propušta priliku da oplete po Dalili, a sada je objavila i zvanični dokument, odnosno presudu gdje je Dalila u obavezi da joj isplati 150.000 dinara na ime uvrede časti i nanesene duševne boli.

rivas-presuda1
Ovo nije jedini postupak Dalila i Vesne, prvo su Dalila i Dejan prije par godina tužili Vesnu, a onda je i Vesna uzvratila. Dalila je tokom jednog ročišta bila u Zadruzi, pa je obezbješenje sprovelo na kapiju kako bi se pojavila u sudu.

Pogledajte kako je izgledao njihov susret u sudu.

 

Ne propustite