HUSO MUJIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI ZBOG SVADBE DALILE I CARA: Odmah se oglasio za medije - TUŽNA PORUKA ZA DALILU

Show
HUSO MUJIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI ZBOG SVADBE DALILE I CARA: Odmah se oglasio za medije - TUŽNA PORUKA ZA DALILU
.

Zadrugari su danas birali prvi par koji će u nedjelju imati svadbu, a izglasali su Dalilu Dragojević i Filipa Cara. U domaćim medijima se odmah pojavila vest da se Dalilinom ocu Husu Mujiću slošilo zbog ovoga i da je završio u bolnici. Stupili smo u kontakt sa Mujićem, koji nam je otkrio kako se oseća.

Dobro, ja stvarno ne znam, svi me zovu... Ja sam top, hvala Bogu. Nisam u bolnici, danas sam morao sto puta da javim ljudima, u bolnici nisam - ispričao je Huso.

Pitali su Husa i kako je reagovao na vijest da će se Dalila udati za Cara.

Kakva svadba, nije mi pravo da ima kontakt sa Filipom, ja bih voluo više Dejan da ima svadbu sa Aleksandrom, nego ona... Deki je pravi momak... I ne želim da vrijeđam Aleksandru, samo sam naveo primjer šta se pričalo u rijalitiju... - dodao je Mujić.

Husa su upitali i da li postoji muškarac u "Zadruzi" koji bi po njegovom mišljenju trebalo da se nađe na Carevom mjestu u nedelju.

Nema niko tu, sem Dejana što je bio. Za mene niko, svi su u prolazu. Ni Anđelo, niko, to su sve foliranti, nema tu prave ljubavi sem Lune i njenog muža... Ja ne mogu da shvatim da su Dalila i Deki pet godina dobro živjeli, i da sada ovo sve... Da sad tako pričaju... Ja sam rekao trista puta, ja Dejana nikada neću prestati da volim. Nisam ga ponižavao, nikome ne želim to da radim... - rekao je Dalilin otac, pa se osvrnuo i na napade zadrugara:

I nema potrebe da miješaju moju djecu i vreijđaju. Ja sam samo htuuo da naprave kuću, da naprave krov... Ovo moje selo je malo, ali imamo i milionere, nema potrebe Marko Đedović da se ruga. Da nije Drine, zvali bismo se Loznica - ističe on.

Ne propustite