DJEVOJKE, OBJAVLJEN SJAJAN TRIK ZA FOTKANJE: Ako ovo uradite izgledat ćete MRŠAVIJE BAR 10 KILOGRAMA (VIDEO)

Praktična žena
DJEVOJKE, OBJAVLJEN SJAJAN TRIK ZA FOTKANJE: Ako ovo uradite izgledat ćete MRŠAVIJE BAR 10 KILOGRAMA  (VIDEO)
,

Anastasija je modna blogerka iz Kanade koja je nedavno na svom TikTok profilu podijelila tri stroga pravila koja treba da prate sve žene, a koja će doprinijeti tome da se izgleda više i vitkije.

U kratkom videu, Anastasija je prikazala dva stila oblačenja, odnosno jedan stil sa greškama, a drugi sa malim cakama i trikovima za vitkiji i bolji izgled.

Prvi je da pojednostavite svoju odjeću tako što ćete se odlučiti za jednu boju. Pa tako na primjer, prugasti gornji deo uparen sa crnim pantalonama naglašava struk, ali crni gornji i donji dio su pun pogodak,

Drugo, blogerka je napomenula da pri oblačenju morate da dobro razmislite o svakom odjevnom komadu, pa tako i o cipelama.

Ujmesto da izabere sandale sa sa okruglim vrhom, Anastasija je otkrila da cipele sa šiljastim krajem stvaraju drugačiju estetiku koja vas čini vitkijim.

Na kraju, ali ne najmanje važno, Anastasija je pokazala kako samo jedna jednostavna promjena u vašoj odjeći može učiniti ogromnu razliku.

POGLEDAJTE OVDJE

Uprkos tome što nosi potpuno iste komplete na obe slike - crne pantalone i cipele praćene jednostavom plavom majicom doprinose da Anastasija izgleda kao dvije različite osobe, a sve je to zato što je uvukla gornji dio.

Ovo ne samo da privlači pažnju na njen struk, već i izdužuje njene noge.

Ovi savjeti su koristi, zar ne?

Ne propustite