10 RAZLOGA ZBOG KOJIH ŽENA NAPUSTI PARTERA KOJEG VOLI: Broj 3 nijedna žena ne može podnijeti

Kiosk
10 RAZLOGA ZBOG KOJIH ŽENA NAPUSTI PARTERA KOJEG VOLI: Broj 3 nijedna žena ne može podnijeti
Ako je žena zaljubljena, može se činiti da bi u vezi dala sve od sebe. Ali postoji granica za sve i kada se prijeđu određene granice, ona će napustiti čak i tog ultimativnog muškarca iz snova bez razmišljanja.

Ako je žena zaljubljena, može se činiti da bi u vezi dala sve od sebe. Ali postoji granica za sve i kada se prijeđu određene granice, ona će napustiti čak i tog ultimativnog muškarca iz snova bez razmišljanja.

Navodimo 10 pogrešaka koje muškarci čine, a koje mogu brzo dovesti do pogoršanja odnosa.

Ne želi začiniti stvari.

Nije da žena želi da njezina romantična veza bude vožnja rollercoasterom, važno je ostaviti malo prostora za nove stvari. Ako muškarac inzistira na odlasku u isti restoran svaki dan ili želi putovati na isto mjesto svaki godišnji odmor jer ne želi izaći iz svoje zone udobnosti, njegovoj će ljubavnici sigurno uskoro dosaditi.

Optužuje vas da imate "nebo visoka" očekivanja.

Kada žena razmišlja o prekidu sa svojim voljenim, najvjerojatnije je do tada već mnogo pokušala spasiti ovu vezu. Ali ako partner odbije razgovarati o stvarima koje je zabrinjavaju i, u isto vrijeme, nastavi se žaliti na njezine nerealne zahtjeve, ona će ostati bez sumnje da je vrijeme za prekid.

On vam otkazuje druženje s prijateljima.

Nemate puno u čemu uživati ​​kada vas dečko iznenada ostavi samu tijekom vikenda, ostane vani do kasno – ignorirajući vaše pozive ili na bilo koji drugi način poremeti vaš raspored. Ako se navikao otkazati vaše spojeve i umjesto toga provodi vrijeme sa svojim prijateljima, žena će početi shvaćati da je to signal da je od male važnosti u njegovom životu - neće proći predugo prije nego što ode zauvijek.

Djeluje tajnovito.

"Ako se ponaša kao da ima što skrivati, definitivno vara." Čak i ako to nije slučaj, to je ono što će vam pasti na pamet ako partner izbjegava slanje poruka kada je u vašoj blizini, govori u nejasnim detaljima o svojim planovima ili se brani kada ga pitaju gdje je bio. Nedostatak iskrenosti i otvorenosti natjerat će svaku ženu da poželi tražiti drugu, stabilniju vezu.

Nikada nije tu kada ga trebate.

To ne znači nužno da je muškarac izvan grada ili da se druži s prijateljima – može sjediti ispred svoje djevojke, ali i dalje ne biti prisutan kada ona želi razgovarati o stvarima koje su joj važne ili joj smetaju. Kada se partner samo pretvara da sluša, žena to može osjetiti i shvatit će da je uzima zdravo za gotovo. Tko želi takvu vezu?

On čini da se osjećaš kao njegova majka.

Muškarac-dijete ne slijedi planove, nikada ne želi voditi razgovore s odraslima i krivi svog partnera što je zanovijeta. U ovakvoj vrsti veze, svaka žena će se ubrzo umoriti od pokušaja da mu skine odgovornost s njegovih ramena i smišlja isprike za njega te će poželjeti tražiti odraslog muškarca.

On ignorira vaša mišljenja.

Kada postoji potreba za donošenjem odluka koje utječu na obje osobe u vezi, žena očekuje da će se njeno mišljenje uzeti u obzir. Ako muškarac misli da se njezine želje i potrebe ne računaju i da se fokusira samo na sebe, ona će to shvatiti kao crvenu zastavu da on ne želi da ona bude sretna i da je ne poštuje.

Svoju karijeru stavlja na prvo mjesto.

U redu je kada osoba ima velike snove koje treba ostvariti, ali kada ste u vezi, čak i unatoč zauzetosti, važno je odvojiti malo vremena da se usredotočite na partnera i pokažete mu da vam je on prioritet. Ako je muškarac uvijek previše zauzet da provodi vrijeme sa svojom ljubavnicom, ona će ga htjeti ostaviti zauvijek.

Uspoređuje te s drugim ženama.

To može biti netko od njegovih bivših, kolega ili majka. U svakom slučaju, stalna usporedba djevojke s drugim ženama vrlo je opasna pogreška koja u trenu može uništiti vezu. To čini da se žena osjeća užasno, negativno utječe na njezino samopoštovanje i, najvjerojatnije, završit će u prekidu.

On vas tjera da se zapitate je li mu uopće stalo.

Uvažavanje je važno za zdrav odnos i, usput rečeno, znači cijeniti partnera čak i za male stvari koje čine. Ako, umjesto da pokaže koliko mu je žena važna, muškarac je uzme zdravo za gotovo i ne želi se truditi u vezi, njegova ljubavnica se nikada neće osjećati ugodno u njegovoj blizini.

Možete li dodati još neke točke na ovaj popis? Ako ste ikada bili u bilo kojoj od ovih situacija, što ste učinili da spasite svoju vezu? Podijelite svoje misli s nama.
 

Ne propustite