Šta je to snimljeno u moru pored omiljene plaže u Crnoj Gori?

Objavljeno:14.05.2022 - 14:35
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Posjetioci jedne od omilljenih plaža u Crnoj Gori, snimili su jučer prizor u Jadranskom moru o kojem danas "bruje" korisnici društvenih mreža.

Naime, u Bečićima, na nekoliko metara od obale, uočeno je nekoliko morskih stvorenja, za koje nije najjasnije da li su delfini ili ajkule ili sabljarke, i to u dijelu ograđenom bovama za plivače.

Video koji je objavljen na Instagram stranici "Podgorički vremeplov", postao je pravi viralni hit na društvenim mrežama, ponajviše zbog činjenice da se u moru "brčkalo" pravo jato morskih stvorenja.

Naime, sudeći po snimku, unutar dijela predviđenog za kupanje, nalazila su se najmanje četiri misteriozna bića, pošto je zbog snimka iz daljine, nemoguće utvrditi vrstu stanovnika morskih dubina.

Upravo je to poslužilo korisnicima društvenih mreža da se dobro našale, te su se ređali komentari "Doćiću vala, neka su i kitovi", "Dok bih shvatila da su delfini već bi me srce očistilo od straha.", "Dođite na kupanje", "Sabljarke pobjegle s menija restorana", "Ajkula drakulaa", "Pa ga zaplivaj", samo su neki od komentara koji su pobrali brojne simpatije.

Pogledajte i video: