"ONA TRAJE PAR MJESECI" - KARLEUŠA JE PODRŽAVALA KONSTRAKTU, A EVO ŠTA JE OBJAVILA PRED SAMO FINALE: Žestoka poruka (FOTO)

Objavljeno:14.05.2022 - 13:27
A A A Times Arial

I šta ćemo sad?

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije održaće se večeras, a naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta nastupaće u drugom delu finala pod rednim brojem 24. 

Konstrakta ima ogromnu podršku naših najvećih zvijezda, a jedna od njih je svakako i Jelena Karleuša. Ona nesebično pruža podršku našoj predstavnici, a ono što joj se posebno svidelo jeste to što je Konstrakta "nešto drugačije i svjetski". 

Ipak, na Karleušinom storiju je sada objavljeno poređenje nje i Konstrakte, kao i divin odgovor na isto.

Jelena Karleuša, Konstrakta

- Zanimljivost: Karleuša i Konstrakta su isto godište. Jedna bila zvijezda dok je druga studirala. Sad prva širi g**ove za lajkove, druga piše muziku koja oduševljava svijet. I šta ćemo sad? - napisano je na mrežama, a onda je uslijedio žestoki odgovor, u stilu dive. 

Jelena Karleuša, Konstrakta

- Zanimljivost: Zamisli vrijeđaš nekog ko ima 30 godina dugu karijeru, svjetske koncerte, svjetsku slavu, ko 30 godina pomjera granice i postavlja nove standarde, i upoređuješ ga sa nekim ko traje par mjeseci - napisala je Karleuša.