"TREBA ALEKSANDRA DA JOJ KAŽE...", DEJAN NE PRESTAJE DA PRIČA O DALILI: Razvezao jezik, spominje i Biljanu

Show
"TREBA ALEKSANDRA DA JOJ KAŽE...", DEJAN NE PRESTAJE DA PRIČA O DALILI: Razvezao jezik, spominje i Biljanu
-

Otvorio dušu!

Dejan Dragojević nastavio je da razgovora sa Lepim Mićom, otvorio mu je dušu o problemima sa Aleksandrom Nikolić, ali i o prodičnim odnosima.

-Nisam bio sa svojima tri godine, želim da ih obradujem i iskorstim sve. Ja ne isključujem nju iz toga, ona ih nije ni upoznala. Ona bira trenutak u raspravi da bi imala pokriće. Molio sam je do sedam ujutru da se ne raspravljamo. Ona meni u raspravi rekla da ja ne znam ni ko je ona, znači još veći razlog da se upoznamo. Naše rasprave su imaginarne. Nju poremeti komentar, šta treba svaki dan da se svađam? Ova joj daje savjete, treba da kaže "mrš ku*vetino". Ja znam da će nju to da poremeti. Nju poremeti komentar od Mensura, kako neće od nje? Nju poremeti i komentar od Irme - pričao je on.

-Mama ni Davidu nije dala da digne kuću i pravi na placu. Ona je rekla da neće nijedna snajka da bude njon na glavi i da joj poslije pravi probleme. Rekla je neće ovde dolaziti neko koga ste poznali u rijalitiju. Meni je bilo krivo što mi neko ne da, a javio se u međuvremenu njen ćale. Ja sam bio treće dijete, najrazmaženije - pričao je Dragojević.

-Svjestan si da si napravio grešku. Vrati se i gradi sebe kao ličnost. Ne treba da ti bude preči stric od oca, ženin brat ili bilo ko. Tvoj brat, sestra, majka i otac su ti najpreči - dodao je Mića.

-Ćale je dolazio i govorio šta se dešava, znalo se. Oni kažu:"Sa Dalilom si ovako, a sa Aleksanrom nećeš". Nije da neću, nego polako. Sve sam vidio šta sam radio i gdje sam griješio. Mogao sam da nosim takav teret sa sobom, hvala Bogu pa se neke stvari nisu desile. Ja žalim za izgubljenim godinama. Žao mi je što nisam proveo vrijeme sa mamom i ćaletom, zato i žalim. Ja to prepoznam kod Mensura, boriš se, a kulja ti u sebi da nešto što neko govori je istina. Mene ova priča ne interesuje - istakao je Dejan, a mnogi su pomislili da je aludirao na to što sa Dalilom nije ostvario potomstvo.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

(pink.rs)

Ne propustite