"TO JE TO..." PRVA IZJAVA KONSTRAKTE NAKON NASTUPA: Izgovorila samo jednu rečenicu

Show
"TO JE TO..." PRVA IZJAVA KONSTRAKTE NAKON NASTUPA: Izgovorila samo jednu rečenicu
Dvoranom su se širili vrisci i ovacije...

Dvoranom su se širili vrisci i ovacije...

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem izboru za Pjesmu Evrovizije, Ana Đurić Konstrakta, nastupila je večeras na raskošnoj sceni u dvorani "Pala Olimpico" u Torinu. Malo je reći da je ona "oduvala" cijelu salu jer je čitava publika u isti mah sa njom aplaudirala i vrištala uz cijelu pjesmu "In corpore sano"!

Dvoranom su se širili vrisci i ovacije, a korisnici mreža komentarišu da pjevačica nije mogla ni lepo da se čuje koliko je publika aplaudirala i sa njom igrala sada već poznatu koreografiju uz stihove "Bit, bit, bit, biti zdrava!"

Oficijalni Tviter nalog Evrovizije podelio je deo Konstraktinog nastupa, uz baš ove stihove, a ispod njega se nižu samo pozitivni komentari.

 - Imamo pobjednika, - Idemo,  - Nismo mogli da čujemo muziku od tapšanja, - Naša draga Konstrakta... - nizali su se komentari.

konstraktaa

Foto:Printscreen RTS

Inače, Konstrakta je odmah poslije nastupa dala prvu, kratku izjavu, koja je podijeljena na takođe zvaničnom sajtu ESC-a, na Instagramu.

 - Pa bilo je stvarno... Ne znam šta da kažem! - uzbuđeno je vrisnula Ana.

 - Ovo ću pamititi dok sam živa! To je to! Još uvijek sve procesuiram, ali svi su bili u fazonu: Biti zdrava, vauuu! - pričala je Ana.

Ne propustite