IZNENAĐENJE

Kristijan Golubović PRECRTAO Ivanu za sva vremena, pa se oglasio: EVO ŠTA JE PORUČIO BIVŠOJ ŽENI, SPOMENUO I KRISTINU

Objavljeno:11.05.2022 - 19:55
A A A Times Arial

Žestok momak i rijaliti zvijezda Kristijan Golubović šokirao je javnost kada je na svom profilu na Instagramu pokazao šta je uradio sa istetoviranim likom svoje bivše žene Ivane. Naime, on je odlučio da precrta tetovažu sa svog ramena, a za Pink.rs je objasnio zašto se odlučio baš za ovaj potez, a ne za uklanjanje tetovaž, piše Pink.rs

- Nepristojno bi bilo da mi ona spava na ramenu, a toliko je loših stvari uradila u posljednje vrijeme. Zabranila mi je da vidim ćerku, uzela novac... Odlučio sam se da je precrtam na svoj način. Precrtano je s razlogom. Da se zna o čemu se radi. Kad se skloni totalno onda se ne zna ni da je bila. Ja sam mogao preko nešto drugo, ali nisam hteo, namjerno sam uradio ovako. Tako se precrtavaju izdajice. Stavi se krst preko njih, odnosno X jedan. To je crvenom bojom istetovirano preko Ivanine tetovaže - rekao je Kristijan za Pink.rs i otkrio da li se u skorije vrijeme čuo sa Ivanom, pa progovorio i o tužbama i njihovoj ćerki Veri:

- Nije mi se Ivana javljala uopšte. Ja ću se boriti preko suda za svoja prava. Ja to shvatam kao da mi neko uskraćuje pravo da budem otac tom djetetu, koje sam ja napravio. Ivana me je lažno optužila za nasilje i za to će odgovarati. Sve je uradila da bi mene sklonila u potpunosti od porodice. Ta osoba je precrtana, ona je loša osoba, zaboravljena osoba - kaže Kristijan za naš portal i dodaje:

golubovic

Foto: Pink.rs

- Vjerovatno ću istetovirati Kristinin lik, i ona ako učini slično biće precrtana. Ja nijednu od tri žene nisam precrtavao, ali sam morao Ivanu. Kristina zna da se ponaša, ona ne bi dozvolila da ne vidim sutra naše dijete, jer je ona čovjek - poručio je Golubović.