U TABELI PRONAĐITE GODINU ROĐENJA I SAZNAJTE KAKVA VAS KARMA PRATI: Jedan broj otkriva šta vam je suđeno u životu

Kiosk
U TABELI PRONAĐITE GODINU ROĐENJA I SAZNAJTE KAKVA VAS KARMA PRATI: Jedan broj otkriva šta vam je suđeno u životu
U tabeli pronađite godinu svog rođenja, a pored nje je broj vaše karme koji otkriva kakva vas karma prati kroz život

U tabeli pronađite godinu svog rođenja, a pored nje je broj vaše karme koji otkriva kakva vas karma prati kroz život

Vjeruje se da svaka godina rođenja nosi posebnu karmu, ali takođe može pokazati u kojoj ste fazi reinkarnacije. U tabeli pronađite godinu svog rođenja, a pored nje je broj vaše karme koji otkriva kakva vas karma prati kroz život, kako da je ispravite i poboljšate.

Broj 1

Ove osobe su po prirodi nemirnog duha. U većini slučajeva možete se lako prilagoditi situaciji, ali mogu biti pesimistični. Rijetko pokušavaju da nešto promijene. Djeluju veoma ljubazno i otvoreno, a iznutra su tvrdoglavo dijete. Sklonost promenama raspoloženja i depresiji. On nije romantičan tip, ali im je očajnički potrebna ljubav. Ne vole dinamične poslove, ali mu je potreban mir, pažljivo planiranje i razmišljanje. Njihov element je voda, pa se najčešće bave nekim od vodenih sportova ili uživaju u odmoru na moru, jezeru ili rijeci.

641716-61015da1-8554-4f87-ad06-78e60a0a0a64-godina-rodjenja-karma-690x480-1-678x381-f

Broj 2

Prijateljska osoba bez ikakve agresije. Ne tako ambiciozno, ali pedantno do najsitnijih detalja. Odlični su u poslu koji rade, ali nemaju ulogu vođe. Najbolji period njihovog života je od 45 do 47 godina. U ljubavi su veoma pažljivi prema partneru. Više vođen osjećanjima nego razumom. Oni ne teže previše materijalnim stvarima, ali teže finansijskoj ravnoteži. Njihovo zanimanje je vezano za odnose s javnošću, ljude, prirodu ili poljoprivredu.

Broj 3

Rano postaju zreli i samostalni, ali su duhom zauvek mladi i optimistični. Pozitivna, ali vrlo tvrdoglava i netolerantna osoba. Teško je tolerisati promjene. Najbolji starosni period je od 34 do 38 godina. Oni imaju tendenciju da žive od danas do sutra. Imaju sreće sa novcem, ali ga lako troše i ne znaju da štede. Idealni su za sljedeće poslove: učitelj, govornik, pisac, muzičar.

Broj 4

Generalno pozitivna osoba, ali slaba u volji i hrabrosti. Ranjiv i veoma ljubazan po prirodi. Idealna starost je oko 38. Ovi ljudi su generalno izuzetno lijepi. Teško im je da stvore jake i dugoročne veze. Pažljivi su sa novcem i gotovo nikad ne pozajmljuju. Njihov posao iz snova je da organizuju proslave i odnose sa javnošću.

Broj 5

Kod ovih osoba smjenjuju se dvije ličnosti, dva temperamenta. Težak period dolazi oko 42. godine. Instinkt samoodržanja je maksimalno razvijen. Stas je jak, telo je snažno. Velika potreba za ljubavlju. Oni su dominantni u odnosima. Za ovu osobu poželjnija je rukovodeća pozicija. Oni su veliki lideri.

Broj 6

Intuicija je dobro razvijena. To su po prirodi lideri i inovatori. Uvijek postavljaju visoke ciljeve i imaju razvijeno samopouzdanje. Zadovoljni su sobom i strahovito se plaše neuspjeha. Njihove najbolje godine su oko 40 godina. Često imaju problema sa glavoboljom i nedostatkom energije. Vole da dominiraju u vezi, ali su izuzetno nježni. Oni dobro rukuju novcem. Brzo zarađuju i pažljivo troše. Njihovi dobri poslovi su trgovci, učitelji, političari i propovjednici.

Broj 7

Ne obuzdava emocije, po prirodi je optimista. On umije da ubijedi ljude u nešto i odličan je govornik. On čak može biti i manipulator. Ovo je osoba koja voli da bude u centru pažnje. Sve analiziraju i obraćaju pažnju na detalje, a život im se stabilizuje poslije 40 godina. Teško ostvaruju ono što žele jer im nedostaje istrajnost. Vole slobodu i pažljivo biraju partnera. Oni su sjajni advokati ili bankari.

Broj 8

Veoma tvrdoglava osoba sa visokim samopouzdanjem. Ako ima stavova, onda ih je teško promeniti. Često nameće svoje mišljenje drugima. Izgleda veoma smireno, iznutra je snažna i mudra. On je po prirodi vuk, vođa, vođa čopora sa visokim samopoštovanjem. Manipulativno u odnosima, ali se menja pri stvaranju porodice. Dosta rano postiže uspeh, veoma je zavisan od novca. U svom radu bira stabilnost i pouzdanost.

Broj 9

Veoma senzualna i emotivna osoba. Vodi svetao i zabavan život. Netolerantni i impulsivni. Sklon je da kritikuje sve oko sebe. Previše očekuje od drugih. Često menja partnere, a po prirodi je idealista. On više cijeni duhovno nego materijalno. Idealne godine su srednje. U ljubavi zna da zavede na prvi pogled. Kada su finansije u pitanju, ide se iz krajnosti u krajnost – ima ili malo ili mnogo. Relevantna zanimanja su diplomatija, gluma, umjetnost.

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite