PROGLAŠENE NAJMODERNIJE NAOČARE ZA LJETO 2022.: Bile su hit prije 20 godina, evo kako izgledaju

Moda i ljepota
PROGLAŠENE NAJMODERNIJE NAOČARE ZA LJETO 2022.: Bile su hit prije 20 godina, evo kako izgledaju
.

Poznate dame su već pohrlil da ih kupe! Saznajte koje su najmodernije naočare za 2022

Nakon trenda koji je apsolutno vladao na početku 21. vijeka - farmerica sa spuštenim strukom, još jedan model se vrato na velika vrata u modne tokove.

Ogromne naočare u "matriks" stilu, kakve su se nosile početkom ovog vijeka, a sada su doživele su veliki povratak na modnu scenu.  

Dvehiljadite donele su dosta trendova koje bi većina rado zaboravila, a mišljenja o ovom "futurističkom" aksesoaru i dan danas su podijeljena. Početkom vijeka zvezde poput Paris Hilton i Britni Spirs bile su među prvima koje su ponijele ovaj trend, a sada ćemo ga ponovo viđati na ulicama ali u nešto saveremnijjem i izmenjenom obliku.

I dalje je trendi da se staklo presijava, naočare su najčešće bez okvira a veličina je takva da je poželjno da prekriva pola lica. Pored ovih, izdvojili su se i modeli iskošenih i srebrnih okvira u "matriks" stilu. Velike modne kuće kao što su Balenciaga, Blumarine, Saint Laurent, Prada i druge, uvrstile su ovaj model u svoje najnovije kolekcije.

kim-kardashian-0682657446

Rijaliti zvezda i svojevrsni modni guru, posebno za mlađu ganeraciju -  Kim Kardašijan objeručke je prihvatila ovaj trend. Njena sestra Kendal Džener je takođe na listi onih koje ih favorizuju, kao i jedna od najplaćenijih manekenki današnjice Bela Hadid. 

Stilisti savjetuju da naočare nosite u kombinaciji sa ležernijom garderobom, poput majice i farmerica, baš kao što su se nosile i dvehiljaditih godina.

MONDO

Ne propustite