Hapsi li policija u Banjaluci zbog nerazjašnjenih ubistava?

Bosna i Hercegovina
Hapsi li policija u Banjaluci zbog nerazjašnjenih ubistava?
Od jutra je povećano prisustvo policije u gradskom jezgru u Banjaluci. Prema nezvaničnim informacijama pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice su angažovani, a pojedini mediji navode da su izvršena i hapšenja osumnjičenih za ranija teška krivična djela.

Od jutra je povećano prisustvo policije u gradskom jezgru u Banjaluci. Prema nezvaničnim informacijama pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice su angažovani, a pojedini mediji navode da su izvršena i hapšenja osumnjičenih za ranija teška krivična djela.Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za sada bez potvrde akcije, bez dodatnih objašnjenja.

Podsjećamo, od jula prošle godine MUP RS proveo je nekoliko akcija usmjerenih na razbijanje organizovanog lanca trgovine nar*oticima.

Pod lupom su se našli kriminalci koji su djelovali i u zemlji, ali i regionu, a povezivani su sa crnogorskim kavačkim i škaljarskim klanovima.

U akcijama su hapšeni i pojedini inspektori.

Inače, i dalje su nerazjašnjenja neka od ubistava sa potpisom mafije, poput ubistva Damira Ostojića Šijana, ili pak Slaviše Ćuluma, te Nebojše Čubrilovića…

Ne propustite