UKRAJINKA RUSLANA JE PRIJE 18 GODINA POBIJEDILA NA EUROSONGU: Evo kako danas izgleda, nećete vjerovati svojim očima (FOTO)

Show
UKRAJINKA RUSLANA JE PRIJE 18 GODINA POBIJEDILA NA EUROSONGU: Evo kako danas izgleda, nećete vjerovati svojim očima (FOTO)
Pjesma Eurovizije 2004. godine bila je 49. izdanje ovog poznatog takmičenja, održano u "Abdi akpeči" areni u Istanbulu. Žena koja je obeležila čitavo takmičenje bila je Ukrajinka - Ruslana.

Pjesma Eurovizije 2004. godine bila je 49. izdanje ovog poznatog takmičenja, održano u "Abdi akpeči" areni u Istanbulu. Žena koja je obilježila čitavo takmičenje bila je Ukrajinka - Ruslana.

U kostimu prepoznatljivom za drevne ratnice amazonke, bacila je Europu na koljena. Sve prisutne oduševila je svojim nastupom sa još desetak plesača koji su je pred kraj izvođenja pjesme podigli na ramena, što je tada bila neviđena atrakcija na pjesmi Evrovizije.

Iako je te 2004. godine Ruslana imala 31 godinu, izgledala je najmanje 10 godina mlađe, a za njenom figurom uzdisao je čitav svijet.

Ona je te godine bila prva pobednica koja je došla iz Ukrajine, a njen hit "Wild dances" sluša se i danas.

Ruslana danas ima 48 godina i izgleda bolje nego na pjesmi Evrovizije te 2004. kada je bila čak 17 godina mlađa. Njeno tijelo je izvajano do savršenstva, koža joj je mekana i bez bora. 

Ona je jednom prilikom istakla na svom Instagram profilu da sebi ništa ne uskraćuje i da voli da jede, ali da puno trenira - tako kako kaže izbacuje višak negativne energije.

Ipak  zbog rata koji se dešava u Ukrajini, Ruslana je duboko nesretna, što je i  pokazala na društvenim mrežama.

Nadamo se da će ova situacija brzo proći i da ćemo svi ponovo moći da uživamo uz prepoznatljive taktove "Vajld densera".

Ne propustite