ŽENI SE MLADEN VULETIĆ, EVO KAKO IZGLEDA POZIVNICA ZA VJENČANJE: Oglasila se i mladenka

Show
ŽENI SE MLADEN VULETIĆ, EVO KAKO IZGLEDA POZIVNICA ZA VJENČANJE: Oglasila se i mladenka
.

Približilo se!

Bivša učesnica "Zadruge" i voditeljka televizije "Red" Jelena Pešić ovog vikenda staje na ludi kamen! Pešićeva, koja je već nekoliko mjeseci u blagoslovenom stanju, riješila je da se na večnu ljubav zavjetuje svom izabraniku Mladenu Vuletiću, koji je presrećan što će ove godine postati otac.

Kako saznajemo, gala svadbeno veselje održaće se u subotu, 2. aprila u jednom poznatom restoranu na Voždovcu, gdje će se sat vremena nakon skupa svatova održati građansko vjenčanje. Jelena i Mladen poslali su odavno pozivnice svojim rođacima, prijateljima i poslovnim saradnicama, za koje su poželjeli da njima uveličaju ovaj dan.

676-1

foto: Pink.rs

-Jelena i Mladen vas pozivaju da svojim prisustvom uveličate jedan od najlepših dana u njihovom životu. Hvala što ste sa nama u trenutku kada počinje naše zajedničko životno putovanje - piše u pozivnici.

Podsjetimo, Jelena je prije dva mjeseca za Pink.rs podelila svoje planove i otkrila kada će biti obavljeno crkveno vjenčanje.

-Udajem se za čovjeka kog volim i koji me voli, nosim njegovo dijete! Crkveno vjenčanje ćemo obaviti u maju, poslije posta. Planirali smo da se uzmemo ovog proleća i pre nego što sam saznala da sam trudna. Nije me verio, ali smo pričali o zajedničkom životu, o svadbi... Bio je kod mojih kući, mojima je sapštio da sam trudna na dan Božića. Tata je zaplakao, mama isto... Svi su presrećni, svi mi titraju, brane mi da pušim.

(Pink.rs)

Ne propustite