DALILI JE POTREBNA PROMJENA: Dragojevićka se povjerila Tari Simov, želi da unese NOVU stvar u svoj život! (VIDEO)

Kiosk
DALILI JE POTREBNA PROMJENA: Dragojevićka se povjerila Tari Simov, želi da unese NOVU stvar u svoj život! (VIDEO)
.

Dalila Dragojević je prosto oko svog kreveta ukrasila mnogobrojnim motivacionim porukama, a jedna od njih je i "Novi život, nova pravila, nova ja", što je ispisala kada se odlučila da totalno preokrene svoj život.

Dalila se danas odlučila za još jednu drastičnu promjenu u svom životu.

3

FOTO: PRINTSCREEN

Naime, Tari Simov je jutros u pušionici priznala da bi voljela da skrati šiške, ali da prvo želi da isproba vještačke, kako bi vidjela kako će joj stajati. Ipak, izgleda da je Dalila odustala od nove frizure.

Inače, Dalila je nedavno izjavila Filipu Caru ljubav, piše Kurir.

- Ja sam sebi uvijek govorila: Kako sam dopustila da budem sa čovjekom kao što si ti? Da sve ostavim i krenem za tobom. Onda kada sam gledala, kako... Onda mi se vraćao Miki, koji mi je govorio da tebi može da dune. Kako sam mogla? Da sam znala, ne bih uradila nikad u životu, da mi se desi ljubav od 20 dana, poslije koje ću biti izvređana. Ja sam tebi vjerovala najviše na svijetu. U tebe sam gledala kao u... Kao i sad. Šta imam da ti zaobilazim? Niko nije mogao da me vrati osim tebe, i ti ne treba da se praviš lud na te stvari. To je tako kako jeste - istakla je Dragojevićka.

2895651-screenshot-52-ff

FOTO: PRINTSCREEN
 

Ne propustite