PRIČA: Otac, kćerka i automobil

Kiosk
PRIČA: Otac, kćerka i automobil
Otac je rekao svojoj kcerki: “Sad kad si zavrsila fakultet, ovo je auto koje sam kupio davno. Prije nego sto ti ga dam, odvezi ga u auto radnju u gradu I prodaj ga, vidi koliko ce ti ponuditi za to auto”. “Samo su ponudili 1000 eura jer je auto veoma staro”. Otac joj rece:” Sacekaj I odvez

Otac je rekao svojoj kcerki: “Sad kad si zavrsila fakultet, ovo je auto koje sam kupio davno. Prije nego sto ti ga dam, odvezi ga u auto radnju u gradu I prodaj ga, vidi koliko ce ti ponuditi za to auto”. “Samo su ponudili 1000 eura jer je auto veoma staro”. 

fb-img-1644135354440
Otac joj rece:” Sacekaj I odvezi auto u drugu auto radnju I vidi koliko ce ti oni ponuditi”. Djevojka se vratila I kaze:” Ovi su mi ponudili 100 eura jer je auto staro I treba dosta popravaka”.

Otac joj rece odvezi auto u auto klub gdje su znalci za stara auta pa im pokazi ovo auto. Djevojka se vraca ocu I kaze:”neki covjek u auto klubu mi je ponudio 100,000 eura jer je auto veoma rijetko i jako dobrom stanju, ima potencijala i veoma ga je tesko naci”. 

Onda joj otac rece “Htio sam ti pokazati da ne vrijedis nista ako si na pogresnom mjestu. “Ako nisi cjenjena nemoj biti ljuta, to samo znaci da si na pogresnom mjestu. Ne ostaj na mjestu gdje ne cijene tvoju vrijednost”.

(izvor: Facebook) 

Ne propustite