SVI GA SIGURNO IMATE U KUPATILU: Sipala je 1 SASTOJAK na krpu i sve ogrebotine na frižideru su NESTALE (VIDEO)

Praktična žena
SVI GA SIGURNO  IMATE U KUPATILU: Sipala je 1 SASTOJAK  na krpu i sve ogrebotine na frižideru su NESTALE (VIDEO)
.

Ukoliko želite da vam kuća blista i to sa malo napora, samo je potrebno da primenite ovih par trikova.

Većina će se složiti da spremanje kuće ne spada baš u najzabavniji dio dana, međutim, to ne znači da ne može da prođe što "bezbolnije".

525164-krpa-f

Društvena mreža TikTok sadrži mnogo saveta kako da olakšate i ubrzate čišćenje, a sigurni smo da će vam ovi trikovi i te kako dobro doći.

Pogledajte OVDJE

Ukoliko želite da vam frižider vrati stari sjaj, kao i da ublažite vidljive ogrebotinice, u spas stiže ni manje ni više nego bebi ulje. 

Sve što treba jeste da nanesete veću količinu ulja na magičnu krpu, a potom dobro pređete preko vrata. 

Naravno, kućni aparat koji se u mnogim domaćinstvima i najviše prlja, definitivno je šporet. U spas pristiže čuvena soda bikarbona, ali i komad limuna. Sodu bikarbonu pospite po šporetu, a potom istrljajte polovinom limuna. Osim što ćete na ovaj način očistiti i dezinfikovati, takođe će vam ostati i prijatan miris. 

Kada smo već kod mirisa, limun pomaže i kod problema mirisa koji se javljaju tokom/nakon kuvanja. Ukoliko nemate aspirator ili mogućnost luftiranja kuhinje, nakon što završite sa spremanjem, sipajte u šerpu vodu, stavite da provri i ubacite nekoliko kolutića limuna. Nema sumnje da će vam kuhinja momentalno promeniti miris.

U snimku sa početka teksta, možete videti i kako to sve izgleda u praksi.

Ne propustite