ASTROLOZI OTKRILI 4 NAJVAŽNIJA DATUMA U 2022: 3 stvari NIKAKO NE SMIJETE DA RADITE, posljedice ćete snositi narednih 10 godina

Zanimljivosti
ASTROLOZI OTKRILI 4 NAJVAŽNIJA DATUMA U 2022: 3 stvari NIKAKO NE SMIJETE DA RADITE, posljedice ćete snositi narednih 10 godina
.

Godina 2022. donijet će dva pomračenja Sunca i dva pomračenja Meseca. Ovo nisu laki dani, ali njihova glavna prednost je što tokom ovog vremena možete potpuno preokrenuti svoju sudbinu!

S jedne strane, pod uticajem tako moćnih astroloških dešavanja, većini znakova će biti biti izuzetno teško, a sa druge strane, ovo će biti odlična prilika da preokrenu svoj život za 180 stepeni. Istovremeno, astrolozi upozoravaju na oprez, jer promjene u sudbini ne moraju nužno biti nabolje.

Zašto su pomračenja toliko važna?

Ako svoj život posmatramo sa energetske tačke gledišta, onda je mlad Mjesec početak - novi projekti i prvi korak u promjeni, a pun Mjesec simbolizuje kulminaciju ili završetak niza nevolja. Ali pomračenja su samo "kontrolne tačke", budućnost zavisi od toga šta će osoba uraditi i na koji način reagovati. Ovi astrološki događaji utiču na sve bez izuzetka, bez obzira na to da li se pomračenja "vide" u nečijoj natalnoj karti ili ne. Zato je važno da se ne "spotaknete", napominju astrolozi. 

Koji dani u 2022. će biti sudbonosni i donijeti preokret?

Astrolozi su izdvojili nekoliko datuma kada će ovaj aspekt biti najizraženiji - 30. april, 16. maj, 25. oktobar i 8. novembar su datumi kada ćete moći da promenite svoj život. Važno je da tokom tih dana ne "lutate" i ne žurite da nešto na brzinu uradite. Tada bi trebalo da odredite prioritete za blisku budućnost, panika i žurba nisu najbolji prijatelji u ovom teškom periodu.

Bolje je da razmislite o svakom svom potezu, jer u suprotnom, posljedice grešaka koje napravite osjećaćete jako dugo. Samo oni koji su sigurni u svoje postupke će biti uspješni. Ako odlučite da promijenite profesiju ili da se vjenčate, razmislite ponovo da li ćete požaliti zbog ovih odluka u narednih 8-10 godina.

Toliko dugo može da traje neuspeh u slulaju pogrešnog izbora.

Dani pomračenja obično su vrlo nestabilni, pa je poželjno da se uzdržite od sukoba i razmislite nekoliko puta prije nego što kažete šta vam je na pameti.

Ukoliko se neko bude žalio na vas tokom ovih dana, vratiće vam se kao bumerang i definitivno će uticati na vašu karmu. Bolje je ove dane da provedete u miru, na primjer, uzmete slobodne dane. I u isto vreme, poželjno je da ostanete kod kuće i razmislite o šansama, napravote jasan plan kako biste što prije realizovali svoje planove. 

Uzdržite se od bilo kakvih putovanja, posebno dugih, tokom perioda pomračenja, postoji mogućnost da nekome pozli. Pojačaće se glavobolje, pogoršati hronične bolesti, a tako nešto vam neće biti potrebno na putu. Najbolje što bi trebalo da uradite ovim danima jeste da se posvetite kući, da je sredite.

Generalno čišćenje će vam pomoći ne samo da se rešite smeća, već i da usmerite svoje misli, uskoro ćete shvatiti kako da se nosite sa problemima koji su vam se činili nerešivi.

MONDO

Ne propustite