Pjevač "Zvezda Granda" jedva ostao živ: Ljekari ga dva puta reanimirali

Kiosk
Pjevač "Zvezda Granda" jedva ostao živ: Ljekari ga dva puta reanimirali
-

Pjevač Zvezda Granda Strahinja Mrđan (27) teško je ranjen krajem prošle godine u Novom Sadu.

Masovna tuča u kojoj je umalo izgubio život dogodila se u noći između 4. i 5. decembra ispred jednog lokala.

Razdvajao je, kaže, sukobljene mladiće, kada je osjetio oštar bol u grudima.

- Kad sam osjetio da sam uboden i pogledao, počeo sam da vičem, da zapomažem. Jedan momak iz obezbjeđenja mi je pomogao, da nije bilo njega, ne bih bio živ. On je došao kolima po mene i hitno me odvezao u Urgentni – priča Strahinja za Pink.

Strahinja je bio uboden u srce, izgubio je mnogo krvi, pa je u Urgentnom centru usledila prava drama. Ljekari su ga dva puta reanimirali, a onda je preživio i tešku operaciju.

Ljekare i osoblje bolnice naziva svojim anđelima čuvarima, ljudima kojima nikada neće zaboraviti čudo koje su učinili da mu spasu život.

- Da nije bilo njih i momka iz obezbjeđenja, ne bih bio živ – kaže Strahinja.

On je, inače, prije osam godina učestvovao u takmičanju pjevačkih talenata, a karijera mu je bila u usponu. Međutim, još uvijek nije dovoljno oporavljen da se vrati mikrofonu.

- Pluća mi nisu u stanju u kojem treba da budu, dijafragma mi je podignuta, izgubio sam bio puno krvi, a primio sam više od tri litre. Kada sve prođe, moram na rehabilitaciju, pa ću onda vjerovatno moći da pjevam, nadam se – priča Strahinja.

Mrđan je suprug i otac trogodišnjeg sina, a drugo dijete je na putu. Porodici i roditeljima je, kaže, bilo gore nego njemu. Napadač je, dodaje, i dalje nepoznat i baš zato se nada da će ovaj slučaj biti rasvjetljen do kraja.

(informer.rs)

Ne propustite