OGLASILA SE MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ - evo šta je rekla za Dejana: "Ja sam branila Dalilu, a Aleks mi je tada govorila..."

Show
OGLASILA SE MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ - evo šta je rekla za Dejana: "Ja sam branila Dalilu, a Aleks mi je tada govorila..."
.

Imaju njeno zeleno svjetlo!

Nakon razvoda od Dalile, Dejan Dragojević sve je prisniji sa Aleksandrom Nikolić, koja ne krije simpatije prema njemu. Vrijeme non-stop provode zajedno, a šuška se i da je pao poljubac poslije žurke. S tim u vezi, kontaktirali su Aleksandrinu majku Slovenku, koju su odmah upitali kako joj se čini potencijalni zet.

-Ja više ne znam o tim zetovima koje komentare da dajem! Njen izbor... Deki mi je dobro dete, po njegovoj priči vidim da je jako namučen. Neka se zabavljaju, samo da ne dođe do neke gluposti veće. Ne smeta mi, svakako. Neka ih, šta ja da radim sada... Nisam tamo, šta da radim - priča Slovenka i dodaje da je sa ćerkom redovno komentarisala zadrugare, prije njenog ulaska u Bijelu kuću, i da je Aleksandra i tada pokazivala naklonost ka Dejanu.

676-2

-Nažalost, ja sam branila Dalilu, jer sam mislila da je čovjek, lila je ta suze, a sve je bilo lažno... Ona je branila Dejana, rekla je da joj je on najljepši dečko tamo, ja joj kažem: "Daj, Sandra, ne lupetaj, šta ti je lijep", kaže: "Ne, mama, on je predobar i prelijep". Nije me ovo iznenadilo to što su zajedno!

Slovenku posebno brinu Dalilini napadi na njenu ćerku.

-Nije lijepo to što Dalila radi, što mi napada ćerku. Sve znam šta je radila i ranije, i sad... Nema pravo nikome ništa da kaže, bukvalno! Treba da se pokrije i da ćuti! Ja znam šta je moje dijete, ona je bila 15 dana tamo (u Bujanovcu), a ne možeš za 15 dana to da postaneš. To me jako povrijedi, kada joj neko tako nešto kaže, takve ružne riječi... Svi su nešto u krivu, samo Dalila kao vrijedi i svi treba nju da slušaju, kako kaže to je tako... Ma, da! Ugušila se u svojim lažima. Ove godine neću biti milosrdna, sve sam napustila u životu da njoj, mojoj Aleksandri, bude dobro. Ona je moj život, dobra duša, moje sve... Ništa kvarno nema u sebi!

(pink.rs)
 

Ne propustite