OSUŠITE VEŠ ZA 2 SATA, BEZ MAŠINE ZA SUŠENJE: Djevojka pokazala sjajnu caku - "genijalno, ovo STVARNO RADI"! (VIDEO)

Praktična žena
OSUŠITE VEŠ ZA 2 SATA, BEZ MAŠINE ZA SUŠENJE: Djevojka pokazala sjajnu caku - "genijalno, ovo STVARNO RADI"! (VIDEO)
-

Djevojka pokazala trik kako da osušite veš u kući za samo dva sata – bez mašine za sušenje!

Sušenje veša mnogima je veliki problem tokom zime. Koliko god da ga predano raspoređujete po radijatorima, čini vam se da se suši veoma sporo, a za to vrijeme stižu nove ture opranog veša...

Devojka po imenu Aliks Birn (24) otkrila je rješenje na društvenim mrežama i ljudi su oduševljeni!

Ova djevojka, koja inače živi sa svojim dečkom u malom, jednosobnom stanu, kaže da je stalna "borba" sa sušenjem veša postala nepodnošljiva, posebno što nemaju dovoljno mesta. I tako je jednog dana kačeći veš na sušilicu za veš dobila sjajnu ideju.

Naime, nakon što je rasporedila veš po sušilici, uzela je jedan veliki čaršav za krevet, onaj sa lastišem, i navuka ga preko sušilice, pa je stavila pored radijatora. Shvatila je nakon toga da čaršav zarobljava topao vazduh, pomažući da se veš brže osuši – već za dva sata, kako tvrdi.

"To je bio jedan od onih 'eureka' momenata. Pokušavala sam da smislim gde drugde da okačim čaršav da se suši, osim na vrata od kuhinje, gde bi se umirisao na hranu. Obično držim sušilicu za veš pored radijatora, posebno zimi, i pomislila sam ’zašto da ne stavim čaršav reko sušilice, krajeve navučem na radijator i ispod nogica sušilice? Tako će sav topao vazduh iz radijatora ići na odjeću i osušiće se brzo’", ispričala je Aliks kako je došla na ovu ideju.

Ona ističe da je ova caka posebno praktična jer u januaru je svakako ljudima uključeno grijanje, a uštedećete novac tako što nećete uključivati mašinu za sušenje.

"Štedi i prostor jer odjeću osušite za par sati i možete da je sklonite i složite", poručuje.

(MONDO)

Ne propustite