POTRESNA ISPOVIJEST SINA AKIJA RAHIMOVSKOG: Evo šta se desilo 3 dana prije njegove smrti, imao je strašan predosjećaj

Show
POTRESNA ISPOVIJEST SINA AKIJA RAHIMOVSKOG: Evo šta se desilo 3 dana prije njegove smrti, imao je strašan predosjećaj
-

Kristijan Kiki Rahimovski otkrio je da je samo želio da se njegov otac vrati na pozornicu i da ozdravi.

Frontmen grupe Parni Valjak i čovjek velikog srca, ali i jedinstvenog vokala, Aki Rahimovski, sahranjen je u četvrtak na Mirogoju u Zagrebu, a danas su se njegova porodica, ali i brojni prijatelji i saradnici okupili u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog kako bi mu održali i komemoraciju.

Akijev sin, muzičar Kristijan Rahimovski, skrhan bolom zbog odlaska svog oca, istakao je da je naslijedio najljepše tatine osobine i priznao i da se slavni pjevač previše davao u svemu što radi.

"U životu mi je najbitnije ono što me tata naučio, a to je biti čovjek. I trudim se. On je zaista to znao biti. I ta njegova beskrajna ljubav... Uvijek sam se pitao postoji li granica u kojoj se baš svima moraš davati beskrajno? Teško je to za normalnog čovjeka. Treba li se dati čovjeku do kraja kao što se moj tata dao, pa izgorjeti, nestati kao supernova, kako je Hus rekao, ili pokušati umjereno?", upitao se Rahimovski, pa s velikim ponosom pričao koliko je njegov otac bio dobar čovjek.

"Nije me slušao, ali i on je meni znao reći istu stvar sto puta, pa smo jedan za drugim plakali. On se brinuo za mene, ja za njega. Njegova sam krv, šta da radim. Kada se ovako nešto dogodi, malo češće vidiš neke stvari koje su možda bile tu u magli... Ma da, treba se davati do kraja da nam svima bude bolje. Moj tata bi pomogao psu na ulici, čovjeku kojeg uopšte ne poznaje", pričao je Kristijan za Story.hr. 

S ocem je svakog dana bio u kontaktu i nadao se da će se potpuno oporaviti i vratiti na scenu za koju je žiieo. Međutim, nekoliko dana pred njegovu smrt imao je čudan osećaj.

"Tri dana prije imao sam strašan predosjećaj… Čuli smo se mi svaki dan. Toliko sam silno želio da se vrati, da ponovo stane na pozornicu, jer sam znao da on bez pozornice umire. Htio sam da ozdravi", ispričao je Akijev sin. 

"Meni je tata bio strašno velika podrška, ponosan na mene. Nismo previše pričali o tome, ali puštali smo međusobno naše pjesme i komentarisali ih. To je nama bilo sasvim dovoljno, komunikacija kroz muziku koja je bila čista ljubav."

Podsjetimo, Aki Rahimovski preminuo je 22. januara u 67. godini u Novom Mestu u Sloveniji.

Ne propustite