OVI TRENDOVI ĆE OBILJEŽITI 2022. GODINU, TVRDE DIZAJNERI: Da li biste ikad OVO obukle? (FOTO)

Praktična žena
OVI TRENDOVI ĆE OBILJEŽITI 2022. GODINU, TVRDE DIZAJNERI: Da li biste ikad OVO obukle? (FOTO)
-

Taman kad smo pomislili da smo im vidjeli leđa, oni su se vratili u modu

Prema riječima modnih stručnjaka, ova 4 trenda će dominirati tokom cijele ove godine. Iako su izazvali podijeljena mišljenja, ove komade ćemo viđati na svakom ćošku.

Plitke pantalone

Ovaj komad, osim ekstremno zgodnim djevojkama, ni jednoj jedinoj ženi ne stoji dobro. Iako plitke farmerke gotovo nikome nisu omiljene, one će se ove godine vraćaju na modnu scenu. Svi vodeći dizajneri su ovaj model uvrstili u kolekcije. Srećom, u trendu će biti plitki modeli, ali oni malo šireg kroja koji odlično idu uz predimenzioniranu majicu ili košulju.

Odjeća sa prorezima

Mnogi bi rekli da su vulgarni, ali dizajneri ne misle tako i ove godine ih vraćaju u modu. Odevni komadi sa neobičnim prosjecima postali su popularni još u 2021, ali ove godine će se definitivno popeti na modni tron. Za njima su već "odlijepile" mnoge poznate dame, blogerke i top modeli.

Mikro mini suknje

Naglašavanje i isticanje oblina u prvi plan očigledno će biti u modi. Pre(kratke) suknje ponovo zuzimaju vodeće mjesto na modnoj listi.

Brushalter kao top

Prvo su se nosile majice koje su otkrivale stomak, nakon toga modeli koji smo prekrivaju grudi, a u 2022. godini na red su došli i brushalteri koji će preuzeti ulogu topa. Ovaj trend je definitivno izazvao najveće negodovanje pripadnica ljepšeg pola.


(Stil.kurir.rs)

Ne propustite