DALILI PRIKAZALI KAKO JE DEJAN PLESAO SA ŽENAMA U ZADRUZI: Ona preblijedila, A ON USTAO I REKAO 1 REČENICU

Show
DALILI PRIKAZALI KAKO JE DEJAN PLESAO SA ŽENAMA U ZADRUZI: Ona preblijedila, A ON USTAO I REKAO 1 REČENICU
-

Urnebesno!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni video-klip na kom su imali priliku da vide Dalilin i Dejanov zavodljiv ples sa zadrugarima na žurki.

Dejan Dragojević je prvi dobio riječ.

-Falilo mi je ja kažem. Ja sam neko ko je bio visoko slobodan, tako da jedva čekam da budem slobodan. Sa svakom je bilo lijepo igrati. Ja volim to, uvek sam dominirao, pa sam sebe i sputavao u đuskanju, a kad izađem napolje ide pun gas. Nisam kockao, sad sam se fokusirao na dens - rekao je Dejan.

-Ponaša se kao ku**etina najgora i da treba da ga bude sramota - našalio se Miki.

-Ja sam rekao, neka radi sve ono što bi njemu činilo da mu bude lakše. Sve ono što mu olakšava, mislim ne radi on ništa loše. Samo da ne dovodi u zabludu bilo koga, kao što sam sinoć govorio. Neka se izj**e ako hoće, ali da joj ne priča bajke. Sve što je načisto, ako mu se svidi, da to kaže. Apsolutna iskrenost - rekao je Đedović.

-Vi ste na smjenu dobar i loš policajac...Sve su ga prihvatile - rekla je Ivana.

-Jeste, a što ne bi, šta je on njima uradio? Šta fali, jeste malo polupan i razbijen. Kad mu odlijepimo sve flastere, rascvjeta se kao ruža - našalio se Đedović.

-Drastična razlika s eprimjećuje u njegovom ponašanju. Dosta je opušteniji, sad je onako lagan. Drago mi je zbog njega. Neću reći da mu zavidim - rekao je Mensur.

-Sad neka kažu ove što su plesale sa njim, neka kažu da im se ne sviđa...Lažu bre - rekla je Marijana.

-To je Dejan. Ja sam govorio ranije da Dejan ono što je bio, to nije, ovo ne može da se sakrije. Dejan je ozbiljan švaler i neće biti napolju ni sa jednom djevojkom u vezi. David je konačno ponosan na njega - rekao je Janjuš.

-I ja bih bila u vezi sa njim - dobacila je Marijana.

-Mi nismo imali priliku da te upoznamo - rekla je Ivana.

-Ja nisam imao komunikaciju ni sa jednom ženskom osobom, nisam dao priliku sebi da se družimo. Meni se ovde desilo sra*e, a ja mogu da kritiku i savjet prihvatim - rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

(pink.rs)

Ne propustite