OGLASIO SE ADVOKAT NOVAKA ĐOKOVIĆA: "Želim da vas obavijestim.."

Objavljeno:28.01.2022 - 17:33
A A A Times Arial

Demantuje pisanje pojedinih medija o krivičnoj prijavi protiv najboljeg tenisera svijeta.

Udari na Novaka Đokovića nastavljaju se i dvije nedelje nakon deportacije iz Australije, a pored zapadnih medija, ima i onih iz Srbije koji su se priklonili tome, pa su tako u posljednjem tekstu BBC-ja, gdje je analiziran Novakov PCR test, u pomoć Britancima stigli i srpski novinari, kao i srpski naučnik.

Upravo zbog navodnog problema oko PCR testa, koje je demantovao i član kriznog štaba dr Zoran Gojković, koji je prije nekoliko nedelja istakao da je test Novaka Đokovića validan i izdat od strane nadležnog organa Republike Srbije.

Međutim, pojedini mediji plasirali su i informaciju da su pojedini podnijeli krivičnu prijavu protiv NN lica, navodno zbog falsifikovanja Novakovog rezultata na PCR testiranju.

Advokat najboljeg tenisera svijeta Goran Draganić, tim povodom je dostavio saopštenje medijima u kojem je demantovao da postoji bilo kakva krivična prijava protiv Novaka Đokovića.

- Povodom objavljivanja netačnih informacija u pojedinim medijima da je protiv Novaka Đokovica podnijeta krivična prijava i da se protiv njega vodi krivični postupak, želim da obavijestim javnost da sam od Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dobio zvanično obavještenje da ovo javno tužilaštvo nije pokrenulo krivično gonjenje protiv Novaka Đokovića, niti je protiv njega podnijeta bilo kakva krivična prijava - poručio je advokat najboljeg tenisera svijeta.