Dobro pazite!

VENERA OD SUTRA KREĆE DIREKTNO: Ova 3 ZNAKA širom da otvore oči - EVO ŠTA IM SE SPREMA

Objavljeno:28.01.2022 - 12:56
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Venera, planeta ljubavi i ljepote, kreće 29. januara direktno i donosi olakšanje u ljubavnim odnosima

Punih mjesec dana Venera u Jarcu je išla retrogradnim hodom i vratila nas na neraščišćene emotivne račune iz prošlosti, a 29. januara konačno kreće unaprijed, što ukazuje na priliku na novi početak.

Više od mjesec dana svi znakovi zodijaka nisu bili u stanju da se fokusiraju na ono što je trenutno, nego su kopali po starim emotivnim stanjima, kako bi eventualno ispravili ono što može da se popravi.

Retrogradna Venera jeste donijela priliku za šansu za pomirenje, ali će ujedno kada krene napred  mnogima doneti osvešćenje, pa će se zapitati "šta im je to uopšte u životu trebalo".

Međutim, znakovi koji su oživeli staru vezu i uspeli da je zadrže do 27. januara, imaće priliku da krenu na sledeći nivo, ostave prošlost za sobom i konačno krenu naprijed.

Takođe, svi koji su pokušavali da ostvare novo poznantsvo u ljubavi, a nisu uspevali, konačno će to moći iza 29. januara.

Venera će sada pokazati svoje prave komunikativne vještine, želju za flertom i lakim upoznavanjem.

Drugim riječima, ljubav konačno počinje da gleda ka budućnosti, a to se naročito odnosi na Vage, Jarčeve i Rakove koji se sprema predivan period u ljubavi. Veze i brakovi postaće još stabilniji, a ako ste sami, očekuje vas ljubav za cijeli život.

Novi.ba/Alo.rs