OVO SU 3 NAJNERVOZNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Stalno su napeti i zabrinuti, JESTE LI JEDAN OD NJIH?

Objavljeno:27.01.2022 - 15:18
A A A Times Arial

Blizanci, kažu zvijezde, imaju jednu od najnervoznijih energija koju je moguće vidjeti kod horoskopskih znakova

Sa nervozom se svako nosi na svoj način i svi postajemo nervozni iz različitih razloga. Zvijezde kažu da su neki među nama nervozniji od drugih već u samom startu. Izdvojili smo tri horoskopska znaka koja, ako je verovati zvezdama, zauzimaju vrh ljestvice najnerzvoznijih.

BLIZANCI

Bliznaci, kažu zvezde, imaju jednu od najnervoznijih energija. Oni su često veoma napeti i zabrinuti, ali i nevJerovatno neodlučni. Blizanci teško donose odluke kojima su potpuno zaovoljni i često se razmišljaju o prednostima i nedostacima svega što ih okružuje.

Zbog činjenice da se stalno bore s gomilom misli u svojoj glavi, teško im je da se odrupru nervozi.

DJEVICE

Razlog nervozne energije kod Djevica je činjenica da su zabrinute veći dio svog vremena. Kada se ne brinu o stvarima u sopstvenom životu, prebace se na brigu o stvarima koje se događaju njihovoj porodici i prijateljima.

Žele da budu osoba koja je uvijek tu u slučaju da je nekome od bliskih osoba potrebna iako to nije realno. Stalna zabrinutost za druge sa sobom nosi velike količine nervoze, piše Zadovoljna.hr.

RIBE

Ribe su često nervozne jer su zarobljene između dvije strane svoje ličnosti. S jedne strane su jako uplašene zbog raznih stvari, a s druge, previše vjeruju ljudima.

Uvjerene su da će im kad im je teško drugi pomoći, ali život ne funkcioniše uvijek na taj način. Preopterećenost očekivanjima i emocijama sa sobom na kraju donosi i velike količine nervoze.