Braća ubila očuha, a razlog je strašan

Svijet
Braća ubila očuha, a razlog je strašan
.

U južnom Teksaku došlo je do stravičnog zločina. Dva brata su nasmrt prebila očuha jer im je se*ualno zlostavljao devetogodišnju sestru, javlja Fox News.

Policija je uhitila Alejandra i Christiana Trevina i njihovog prijatelja Juana Eduarda Melendeza jer su nasmrt prebili Gabriela Quintanilla te ga ostavili da umre u polju pokraj grada McAllena. Sva trojica uhićenih imaju 18 godina.

Policija je objavila da je do sukoba došlo zbog devetogodišnje kćeri Gabriela Quintanilla. Quintanilla je očuh Alejandra i Christiana, koji imaju različite majke te su obojica polubraća djevojčice.

"Kad su braća otkrila što se dogodilo, razbjesnili su se i sukobili s Gabrielom Quintanillom. Izbio je fizički sukob između njih trojice, a žrtva je pješice napustila mjesto događaja", stoji u priopćenju policije.

Nakon napada ga ostavili u polju, bio je živ tada?

Christian Trevino potom je krenuo za Quintanillom do obližnje zgrade, gdje je došlo do drugog napada, u kojem su sudjelovala braća i njihov prijatelj Juana Eduardo Melendez.

Trojica napadača potom su napustila mjesto napada, sjeli u drugi automobil i vratili se. Kada su zatekli ozlijeđenog Quintanillu samog, napali su ga i treći put. Poslije trećeg napada su ga stavili u prtljažnik automobila i ostavili u polju.  Policija vjeruje da je Quintanilla mogao biti živ kad su ga tinejdžeri ostavili.

Policija je potvrdila da je za Quintanillom bio raspisan nalog za uhićenje zbog "kontinuiranog se*ualnog zlostavljanja djeteta". 

(direktno.hr)

Ne propustite