6 ZNAKOVA KOJI NAJBOLJE I NAJLAKŠE LAŽU: Lukavi do bola i GLEDAJU SAMO SVOJU KORIST

Kiosk
6 ZNAKOVA KOJI NAJBOLJE I NAJLAKŠE LAŽU: Lukavi do bola i GLEDAJU SAMO SVOJU KORIST
-

Ponekad je teško prepoznati da li neko laže lli ne. Možda ste očarani njihovim šarmom, ljubaznošću ili ste jednostavno potpuno nesvjesni te mogućnosti.

Postoje znakovi koji su 'maheri' u laganju i treba obratiti posebnu pažnju kako biste se zaštitili od njihove mreže obmana.

Bik

Od svih znakova na ovoj listi Bikovi najređe lažu. Međutim, loše je što kada ipak slažu najvjerovatnije će ostati pri svojoj priči do gorkog kraja.

- Bikom vlada druga kuća vrednosti, što znači da im je moral nevjerovatno važan. Međutim, ako Bik vjeruje da će mu laganje pomoći da postigne cilj, nema problema s tim da s vremena na vreme laže - kaže slavna astrolog Lauren Aš.

Ipak, pazite: Ako ih ulovite u laži , budite spremni da se suočite s njima, pobrinite se da imate dokaze.

Škorpija

Kao i s Bikom, ako odlučite da se suočite sa Škorpijom, budite spremni i nađite dokaze koje neće moći da vam obore.

- Veliki uticaj koji imaju na ljude im omogućava da kažu tačno ono što drugi žele da čuju - kaže Lauren.

Škorpije mogu biti šarmeri koji 'znaju da iskoriste riječi i lukvstvo kako bi se približili željenom cilju'.

Rak

Poznati kao emocionalni znak, Rakovi mogu iskoristiti te karakteristike u svoju korist.

- Niko ne zna kako da smisli srceraparujuću priču kao Rak. Njihova majčinska intuicija može postati oružje u ratu riječima - objašnjava Lauren.

Kad su satjerani u ćošak s istinom, Rakovi često izbjegavaju da priznaju krivicu ili se čak odluče i na verbalni napad kako bi preusmjerili tok razgovora.

Lav

Nije tajna da Lavovi vole da pričaju. Zbog svoje drame su u prednosti u odnosu na druge znakove kada je riječ o komunikaciji.

Ponosni Lav, kojim vlada kreativna peta kuća i koji je pod uticajem vatrene energije bi 'radije slagao sto puta da zaštiti svoj ego nego da prizna da je uhvaćen u laži'. Zato pripremite te detektore laži.

- Kad jednom odluče da lažu, uložiće svu svoju energiju u iznošenje svoje verzije istine - kaže Lauren.

Djevica

Neka vas Djevica ne zavara. Da, zemljani znak često leti ispod radara, alikako astrolog kaže, Djevica je lukava i vjerovatno najbolja u laganju od svih znakova.

Ono što Djevicu čini drugačijom je njihovo oštro oko za detalje i sposobnost brzog razmišljanja na nogama - kaže ona.

Djevice su jednako dobre u izmišljanju, ali i otkrivanju laži kod drugih ljudi.

Blizanci

I, najveći lažljivac od svih su: Blizanci, za koje se stalno govori da su dvolični. A budući da njima vlada komunikativni i intelektualni Merkur, Blizanci su 'blagoslovljeni darom brbljanja', što znači da su uglađeni govornici.

- Oni znaju da prilagode svoje riječi tako da odgovaraju svakoj situaciji, ili ako situacija to zahtjeva, glumiće 'đavoljeg advokata' - kaže Lauren.

Uz to, Blizanci nisu nužno skloni laganju, ali kada to učine, činjenice i fikcija će se spojiti, piše MSN.

Ne propustite