HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: Ruski astrolog otkrio ko su najveći SRETNICI, a koga očekuje mjesec iz PAKLA

Zanimljivosti
HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: Ruski astrolog otkrio ko su najveći SRETNICI, a koga očekuje mjesec iz PAKLA
-

Pročitajte mjesečni horoskop za februar i saznajte kome su zvijezde naklonjene, a ko će proći "kao bos po trnju".

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkrio je da će za neke znakove februar biti najbolji mjesec ove godine, ali nekima se crno piše! Po Globi, u februaru 2022. najuspješniji će biti vatreni znakovi. Sve što započnu, bilo kog posla da se prihvate, zvijezde će podržati.

Evo koji su najveći sretnici u februaru... 

Ovan

Predstavnici ovog znaka će u februaru realizovati sve ideje, uspjeh im ne gine. Sve to će doprinijeti poboljšanju finansija. Ipak, ovaj trud i pojačana aktivnost uzeće danak, tako da će se na kraju mjeseca osjećati "kao izduvan balon".

Lav

Februar će biti ekstremno uspješan za Lavove. Otvoriće im se bukvalno sva polja i prilike kakve su do sada samo mogli da sanjaju. Ako budu hrabri, moguće je da će promeniti posao i preći na daleko bolju poziciju. Zrače neverovatnom privlačnošću, ko im zapadne za oko, taj će biti nemoćan pred njima. 

Strijelac

Strijelčevi će narednog mjeseca dosta raditi, ali toliko će uživati u tome da uopšte neće imati osjećaj da im je to neka obaveza ili teret. Nevjerovatno će biti kreativni u februaru, a ove ideje će im doneti profit. Imaju odlične šanse da naprave jako dobru ušteđevinu koju bi bilo pametno da kasnije ulože u neki projekat. Oni koji su u dužim vezama bi mogli da započnu zajednički život.

A evo ko će gledati samo da pregrmi februar...

Bik

Biku u februaru bolje da ne sklapa nova poznanstva. Postoji rizik da naletite na prevarante ili negativne ljude koji će vas obmanuti. 

Vaga

Vaga će doživjeti pravu dramu u drugom mjesecu nove godine. Sve im se urušava, a najgore situacije će doživjeti na polju ljubavi. Astrolog predlaže da poslušaju savjet starijih rođaka.

Ribe

Ignorisanje starih problema dolazi na naplatu. Ribama će teško pasti neka nova saznanja i poželjet će da se osame i "ližu rane". Astrolog kaže da "stisnu zube" i preguraju mjesec, slijedi boljitak.

MONDO

Ne propustite