OD SUTRA SE SVE MIJENJA - PRIPREMITE SE ZA 25. JANUAR: Retrogradni Merkur se pomjera, EVO ŠTA NAS ČEKA

Horoskop
OD SUTRA SE SVE MIJENJA - PRIPREMITE SE ZA 25. JANUAR: Retrogradni Merkur se pomjera, EVO ŠTA NAS ČEKA
Svaki znak bit će izmijenjen

Svaki znak bit će izmijenjen

Bik

Od 25. januara će se retrogradni Merkur nalaziti u vašoj devetoj kući, koja je okrenuta novim iskustvima i učenju. Sada upišite kurs li započnite neki hobi o kojem ste maštali, to će zadovoljiti vašu potrebu za promjenom i uzbuđenjem!

Blizanci

Po horoskopu, retrogradni Merkur vraća se u vašu osmu kuću, vezanu za emotivne odnose, se*s i zajednička sredstva. Morate da realno sagledate svoju vezu i utvrdite da li u njoj ima reciprociteta i obostranog poštovanja. Svoju dobrobit stavite na prvo mjesto i donesite odluku.

Rak

Ova planeta nalazi se do 3. februara u vađoj sedmoj kući partnerstva i svjetlost baca na vaše odnose sa ljudima - partner, prijatelji, saradnici... S kim želite da ostvarite dublji odnos i kako bi on trebalo da izgleda? Moraćete da napravite i veliki kompromis, pa dobro pazite da li ste na njega spremni.

Lav

Od 25. januara vas retrogradni Merkur u šestoj kući rutine i dobrobiti tjera da se pozabavite svojim rasporedom. Da li vas okolina rastrže na sve strane, da li zbog drugih ne stižete da se bavite svojim problemima? Iznenadit ćete se, što više budete ljudima govorili "ne", to ćete biti fokusiraniji i uspešniji.

Djevica

Od 25. januara se retrogradni Merkur vraća u vašu petu kuću romantike i samoizražaja. Očekujte poruke od bivših koje će vas zbuniti, ali i novu energiju koja će vam pomoći da završite nešto što ste odavno počeli i otada vam "gricka" živce.

Vaga

Retrogradni Merkur u četvrtoj kući porodičnog života u vama budi nesigurnost. Shvatate da se ne osjećate bezbjedno - ne u fizičkom, već u emotivnom smislu. Šta nedostaje i kako biste to mogli da dobijete? Vrijeme je za iskren razgovor sa osobom koju volite.

Škorpija

Sve do 3. februara, bavit ćete se rašćišćavanjem neuspješnih komunikacija. Retrogradni Merkur je u vašoj trećoj kući razgovora, i pomaže vam da utvrdite koji odnosi više nemaju smisla. Da li već neko vreme činite nekome usluge, ili vas opterećuje neka osoba s kojom zapravo imate vrlo površan odnos? Prodisaćete kada se svega toga riješite!

Strijelac

Od 25. januara do 3. februara, retrogradni Merkur je u vašoj drugoj kući prihoda i tjera vas da stavite prst na čelo! Novca će biti dovoljno, ali će pitanja biti mnogo - da li su vaše vještine iskorišćene na najbolji način? I dovoljno plaćene? Mnogi Strijelčevi upravo će sada odlučiti da promjene posao!

Jarac

Retrogradni Merkur vraća se u vašu prvu kuću, gde je bio sredinom decembra. Bilo šta što ste tada ostavili nedovršeno, sada se vraća jače nego ikada! To su možda poslovi, projekti, ali i odnosi s nekim ljudima koje ćete upravo do 3. februara morati da preispitate.

Vodolija

Astrolozi imaju samo jedan savjet za Vodolije - primirite se u narednom periodu! Merkur će biti u vašoj 12. kući spiritualnosti, i od vas će zahtjevati malo tišine, razmišljanja, samoće i introspekcije. Sve su to stvari koje će vam pomoći da se pripremite za naredni period koji će biti pun iznenađenja!

Ribe

Retrogradni Merkur biće u vašoj 11. kući odnosa, sve do 3. februara. Bilo šta što ste radili s nekom grupom ljudi mora da bude završeno, inače zvijezde neće biti naklonjene! Ako ste u većem timu na poslu, pogurajte neki projekat koji mora biti završen. Dugoročne planove za život postavite sada, makar do kraja 2022. godine. A jedan poziv osobe iz prošlosti prijetit će da sve to baci u drugi plan!

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite