OGLASIO SE ČORBA NAKON HAOSA TARE I SHA: Imao samo jednu poruku za repera, NASTAT ĆE HAOS U BIJELOJ KUĆI

Show
OGLASIO SE ČORBA NAKON HAOSA TARE I SHA: Imao samo jednu poruku za repera, NASTAT ĆE HAOS U BIJELOJ KUĆI
.

Milan Janković Čorba ušao je kao "paketić" za Novu godinu, a nedavno je i napustio Zadrugu. Tara Simov se slomila nakon njegovog izlaska, jer je sa njim najviše provodila vremena i nekako joj je prirastao još više za srce. Nenad Aleksić Ša uselio se prošle subote u Bijelu kuću i svojim ulaskom poremetio je Tarin emotivni status.

screenshot-21

Ovom prilikom, za Pink.rs, oglasio se Čorba. On se osvrnuo na reperov ulazak, njegove sukobe sa Tarom, pa je otkrio šta misli o mogućem pomirenju Simove i Aleksića. Kada je riječ o njegovom ulasku, Čorba je imao da kaže:

Što se tiče njegovog ulaska, mislim da je lijepo što je ušao da već jednom riješi sa Tarom koje će granule da jede April...Šalim se - rekao je Čorba.

Što se tiče njihovih burnih svađa od samog Nenadovog ulaska, Čorba je imao da doda:

Pa vidim da me Ša stalno pominje, a ne znam zašto. Vjerovatno zato što me Tara voli, ali ja mu nisam pruhetnja, jer ja Taru gledam kao malu izgubljenu djevojčicu, a on treba da je isto tako gleda.

Kada je reč o mogućem pomirenju Tare i Ša, s obzirom da su se i poljubili, ali reper negira vezu, Čorba je imao da doda:

Voli on Taru i zato je ušao i pomiriće se sa njom ako bude bio dobar. Želim im sve najbolje i da napokon uspe njihova ljubav - zaključio je Čorba za Pink.rs.

Izvor:pink

Ne propustite