OVAKO DANAS IZGLEDA PRVA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA, NJU JE VOLIO PRIJE MILICE: Rodila mu dvoje djece, PRIRODNA LJEPOTICA (FOTO)

Show
OVAKO DANAS IZGLEDA PRVA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA, NJU JE VOLIO PRIJE MILICE: Rodila mu dvoje djece, PRIRODNA LJEPOTICA  (FOTO)
.

Sonja Mitrović Hani devedesetih godina bila je na vrhuncu popularnosti, a nijedna žurka nije se mogla zamisliti bez njenih hitova: "Otkini baby", "Kocka šećera", "Džip" i mnogih drugih. Bila je u braku s vlasnikom televizije "Pink" Željkom Mitrovićem s kojim ima dvoje djece, sina Aleksandra i kćerku Sandru.

Hani se na vrhuncu karijere povukla i danas retko imamo priliku da je vidimo u javnosti. Međutim, nije propustila priliku da svojoj prijateljici Ani Bekuti pruži podršku kada su njenom partneru Milutinu Mrkonjiću davali četrdesetodnevni pomen.

ana-bekuta-hani-mitrovic-pomen-milutinu-mrkonjicu

Izvor: ATA / Antonio Ahel

Željkova i Sonjina ćerka Sandra nedavno je u razgovoru za "Story" ispričala da su njeni roditelji nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima. 

"Dobila nagradu ili ne, mama i tata su uvek ponosni na mene, često crvenim zbog njih. Mami sam uvijek najbolja i ne postoji stvar koju za mene ne bi uradila. Uvijek mi je bila vjetar u leđa. Tata je takođe uvek bio tu, podrška na svoj način, možda veći kritičar. Ume da mi kaže: ‘Ovo si mogla drugačije‘, ali to najčešće uradi kada bude kasno (smijeh). Imala sam sreću što su on i mama nakon razvoda ostali dobri prijatelji. Učili su nas da je porodica stub svega, da moramo da se držimo zajedno i volimo. Volimo da smo svi zajedno, s povodom ili bez njega. Brat je nedavno dobio dijete, tako da se lagano širimo", rekla je ona.

(lepaisrećna)

Ne propustite