DARKO LAZIĆ OTKRIO KADA SE ŽENI, SPREMA SE SVADBA OD TRI DANA: Ne krije uzbuđenje, SVE ĆE BITI PO STARINSKIM OBIČAJIMA

Objavljeno:23.01.2022 - 19:43
A A A Times Arial

U novom izdanju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal", voditeljski duo Bojana Prica i Tijana Prica ugostile su pevača Darka Lazića, koji je iskreno pričao o svom privatnom životu.

Darko se na samom početku osvrnuo na proteklu godinu, a zatim i prisetio nedavne veridbe sa svojom izabranicom, koleginicom Barbarom Bobak.

Meni je svaka godina turbulenta, meni je uvek lepo, tako napravim sebi, tako i prošla. Bilo je i lepih i ružnih stvari, kao i uvek, ali uvek sredim sebi da mi bude kako ja želim, lepo mi je - iskren je Lazić, pa nastavlja:

Dosta lepih stvari se desilo u Americi, jedna od lepših je ta što smo se verili u Čikagu. Nismo se venčali kako se pisalo, to ćemo, Bože zdravlja, uraditi ovde. Barbara je jako posebna, da sam kleknuo, da sam je iznenadio, umrla bi od smeha. Nije ona taj fazon. Prolazili smo pored jedne zlatare, ušli da pogledamo šta ima, i samo sam joj u jednom trenutku rekao: "Biraj"! Nije bila posebno iznenađena, ipak mi živimo već dugo, ali bio je lep trenutak - priseća se pevač.
Prvo smo javili roditeljima, pozvao sam majku. Znali su i oni, očekivali su to, svi su bili oduševljeni. Mi kao da već i jesmo u braku, non-stop smo zajedno. Imamo taj neki drugarski odnos, ona je kao i žena, brat, drug, sve - priznaje Darko.

Pevač se kratko osvruo i na svoj posao, pa priznaje da mu je potrebna pauza.

Iskreno da kažem, umorio sam se od muzike. Svaki vikend radim, kad je leto, radim svaki dan. Koliko god čovek to voli, istroši se. Ja živim od ovoga, i dalje volim svoj posao, ali nije kao na početku, ne trčim da pevam. Ponosan sam sve to, kafanski i taj neki životni fakultet je najbolji fakultet na svetu, ima tu svojih prednosti i mana, video si dosta toga, naučio si neke stvari, a ta mana je što brzo ostariš i nemaš vremena za sebe i svoje bližnje - otkriva Darko, pa nastavlja:

Sada imam vremena za sebe, otkad je krenula koronu, moram da kažem da je meni bila milina. Duet sa Barbarom neće biti tek tako reda radi, ona je izuzetan volak, ali ako naiđe prava pesma, zašto da ne. Razumemo se, kontamo se oko svega, imponuje mi i što je ona pevačica, lakše je mnogo sve - priča Lazić.

Lazić otkriva i da dosta vremena provodi sa svojom decom iz prethodnih veza.

Lorena mi je skoro bila na par dana kod mene i mogu vam reći da smo se baš dobro zabavili. Barbara je vodila po nekim igraonicama, laseri, ludilo, a mene ne fermaju ni dva posta. Aleksej je još uvek mali, provodim i s njim vreme kad god mogu, i zaista uživam u deci. Bože moj, neka bude i treće dete, ali ovaj put idemo redom, polako - kaže pevač, pa dodaje:

Biće velika svadba, zaista! Sve po starim običajima, lažna mlada, jabuka, korito, sito... I tri dana, Bože moj! Kako drugačije, ne može drugačije. I to će biti do kraja godine, ako sve bude u redu i ako Bog da - zaključuje Darko u emisiji "Premijera - Vikend Specijal"

Izvor:Pink