PRVI INTERVJU NAKON NJEGOVE SMRTI, OGLASILA SE JANA: Drhtavim glasom pričala o njemu: "Moje dijete, ovo mi je najveća tragedija"

Aktuelno
PRVI INTERVJU NAKON NJEGOVE SMRTI, OGLASILA SE JANA: Drhtavim glasom pričala o njemu: "Moje dijete, ovo mi je najveća tragedija"
.

Pjevačica Jana Todorović govorila je prvi put poslije velike tragedije koja ju je zadesila, i otkrila da je skupila snage da nastavi dalje i da se vrati svom poslu.

- Bili smo mjesec dana u Americi. Bilo je dobro posećeno, do mementa dok se to nije desilo družili smo se sa fanovima i prijateljima, ponijela sam preliiepe utiske iz Amerike. Opušteniji su tamo nego mi - počinje pjevačica u "Premijera - Vikend specijalu".

Ovom prilikom po prvi put je javno progovorila je o bolnom gubitku sestrića, koji je teško podnijela:

- Mnogo mi je žao što moram ovako javno da pričam... Izgubila sam roditelje u 2 i po mjeseca 2015. i to boli, ali ovo što se desilo sa mojim sestrićem je najveća targedija u mom životu. Neću da plačem, smogla sam snage da uradim dvije nove pjesme. Jedna se zove ''Abu Dabi'', a uskoro i još jedna nova pjesma za sve ljude koji me vole i cijene - priča Jana, pa dodaje:

- Tek je napunio 33 godine, velika tragedija. Ovo je moj prvi intervju poslije tragedije. To je moje deijte, ali život mora da ide dalje - rekla je Todorovićeva drhtavim glasom.

Izvor:Kurir

Ne propustite