OVAKO IZGLEDA TAŠKETOVA KĆERKA IZ PRVOG BRAKA, VIKI JOJ JE MAĆEHA: Ima privatni biznis, A TEK DA VIDITE KAKO IZGLEDA (FOTO)

Show
OVAKO IZGLEDA TAŠKETOVA KĆERKA IZ PRVOG BRAKA, VIKI JOJ JE MAĆEHA: Ima privatni biznis, A TEK DA VIDITE KAKO IZGLEDA (FOTO)
.

Pjevačica Viki Miljković i Dragan Tašković Taške dugo su u skladnom braku i imaju sina Andreja, a malo ko zna da kompozitor iz prvog braka ima prelijepu kćerku koja živi u Njemačkoj, gdje je završila visoke škole, a prošle godine se i vjenčala.

- Srećan sam što je moja kćerka, zajedno sa porodicom, u njemačkom gradu Karlsureu, otvorila etno-restoran u kome je na meniju hrana sa ovih prostora. Posebno me raduje što je baš u tom restoranu izložila harmoniku, na kojoj sam prvi put zasvirao ‒ ispričao je jednom prilikom Taške.

‒ Jelena je od djetinjstva pokazivala da je muzikalna, svirala je harmoniku i klavir, ali se opredijelila za Ekonomski fakultet. Moja i Violetina želja bila je da završi fakultet i vrlo sam srećan što nas je poslušala. Osim moje haromonike, jedan zid restorana krasi i njena prva narodna nošnja u kojoj je igrala folklor.

Lijepa Jelena, koja je odrasla uz majku Gordanu, često je dolazila u Srbiju kod oca, čak i kada se drugi put oženio.

screenshot-5

Štaviše, Viki Miljković ne krije da joj je Tašketova kćerka izuzetno draga, ali i da su Jelena i Andrej izuzetno bliski. S obzirom na to da je sestra starija od njega, nisu mogli zajedno da se igraju, ali je Jelena tu kad god zatreba pomoć oko škole.

‒ Maksimalno sam uključena u školske obaveze svog sina, koji pohađa privatnu školu, mada imam i pomoć Tašketove kćerke Jelene, koja je takođe njemački đak. Ona je preko „Vajbera“ njegova njaveća podrška kada je reč o domaćim zadacima ‒ otkrila je Viki Miljković u intervjuu za magazin Hello.

Ne propustite