RETROGRADNI MERKUR U VODENJAKU TRAJE DO 04.02. – Prognoze po znakovima Zodijaka, EVO ŠTA VAS ČEKA

Kiosk
RETROGRADNI MERKUR U VODENJAKU TRAJE DO  04.02. – Prognoze po znakovima Zodijaka, EVO ŠTA VAS ČEKA
.

Lavovi posebno osjećaju ovaj retrogradni aspekt, jer se Merkur nalazi u njihovom suprotnom znaku. Saturn u Vodenjaku također čini ovaj utjecaj vrlo nestabilnim i Lavovi osjećaju kao da bi iskočili iz svoje kože.

Kontrolirajte svoj bijes i sve negativne emocije, jer to može biti jak okidač za probleme sa zdravljem. Kad su u pitanju Djevice, njihova energija je vrlo nestabilna i stvara im osjećaj nervoze i napetosti. Pokrenite se i putem bolje i jasnije komunikacije pokušajte osnažiti sebe i svoje emocije. Ovo je vrlo nezgodan period za donošenje bilo kakvih odluka.

Retrogradni merkur u Vodenjaku krenuo je na svoje retrogradno putovanje koje traje od 14. siječnja/januara do 04. veljače/februara 2022. godine. Na svom putovanju imat će priliku da se susretne sa Saturnom u Vodenjaku. Taj susret pokreće mnoge teme i prilike iz prošlosti koje se sada ponovo pokreću. Mi ćemo imati šansu da u ovom periodu naučimo najvažnije lekcije o sebi i o odnosima s drugim ljudima.

Jako je važno spomenuti da u ovom periodu postoje još dvije retrogradne planete, a to su  Venera u Jarcu i Uran u Biku. Osjećaj da nam sve stoji i da nam se ponavljaju iste situacije – sve to će biti jako aktualno do 20. siječnja/januara.

Kada su u pitanju Ovnovi, za vas je ovo vrlo bitan period za sve odnose u kojima stupate, a naročito oni u vezi posla i karijere. Možete računati na podršku suradnika da biste ostvarili napredak u karijeri koji odavno čekate. Obratite pažnju na komunikaciju.

Što se tiče Bikova, najviše im može biti ugroženo zdravlje i obnavljanje problema što se tiče kičme i problema s prehranom. Pojačajte imunitet i vježbajte, jer su to mogući načini prevencije. Vodite računa o sebi i svojim potrebama i željama.

Blizanci su pod utjecajem ovog Merkura koji je ujedno i njihov vladar horoskopa. Bit ćete zatečeni nekim temama i ljudima koji se vraćaju u vaš život. Budite spremni na razgovor s osobom u znaku Ovna u vezi posla i poslovnih obaveza.

Rakovi su uvijek u prošlosti i vole se baviti uspomenama, tako da u ovom periodu retrogradnosti njima je vrlo zanimljivo i na neki način uživaju. Potrebno je obratiti pažnju na prehranu i na moguće problema sa stomakom. Do kraja siječnja/januara stižu vam povoljne vijesti iz inozemstva u vezi posla i novca.

Lavovi posebno osjećaju ovaj retrogradni aspekt, jer se Merkur nalazi u njihovom suprotnom znaku. Saturn u Vodenjaku također čini ovaj utjecaj vrlo nestabilnim i Lavovi osjećaju kao da bi iskočili iz svoje kože. Kontrolirajte svoj bijes i sve negativne emocije, jer to može biti jak okidač za probleme sa zdravljem.

Kad su u pitanju Djevice, njihova energija je vrlo nestabilna i stvara im osjećaj nervoze i napetosti. Pokrenite se i putem bolje i jasnije komunikacije pokušajte osnažiti sebe i svoje emocije. Ovo je vrlo nezgodan period za donošenje bilo kakvih odluka.

Vage su pod negativnim utjecajem retrogradne Venere u Jarcu te imaju velike probleme u okviru obitelji i u ljubavnim odnosima. Potrebno je biti jako strpljiv i posvećen drugima da bi izbjegli sukobe u ovom periodu. Merkur koji je retrogradan donosi im mogućnost da donesu dobre odluke u vezi posla do kraja siječnja/januara.

Škorpionima odgovara ova retrogradna priča jer već neko vrijeme osjećaju veliki pritisak i sad je idealno vrijeme da se odmore i regeneriraju svoje emocije. Na vama je velika poslovna odluka koja se treba realizirati početkom veljače/februara pa je najvažnije da budete vrlo odlučni u sprovođenju iste.

Strijelci su vrlo stabilni i dobro raspoloženi u ovom periodu retrogradnih planeta, mada bi bilo dobro da povedu računa o tome koliko posvećuju vrijeme drugima, a koliko sebi. Potrudite se da budete sebi najbitniji i da ne odustajete od svojih poslovnih planova i ciljeva.

Jarcima je retrogradnost skoro kao prirodno “stanje”, jer Saturn koji vlada njihovim znakom govori o potrebi da se bude strpljiv i da se sebi pruži dovoljno vremena. Potrebno je biti mudar i u ovom periodu naći svoj mir i svoj cilj. Do kraja mjeseca mogući su dodatni troškovi i problemi s novcem.

Kada su u pitanju Vodenjaci, na njima je da naprave distancu u odnosu na sve događaje koji se događaju ovih dana. Ovo nije vrijeme za bilo kakve rasprave i sukobe s dragim ljudima, pokušajte stišati svoj bijes. Ljubavna situacija je vrlo nestabilna zbog ljubomore suprotne strane.

Što se tiče najemotivnijih, Ribe će se pokušati posvetiti sebi i svojim potrebama, samo što im neće biti lako da to ostvare. Bit će pod pritiskom drugih ljudi posebno kada su u pitanju odnosi unutar poslovne suradnje. Čuvajte se lažnih prijatelja i njihove brige.

Izvor:Atma

Ne propustite