Aki Rahimovski je prije dvije godine dobio kćerku sa 27 godina mlađom suprugom i zbog nje je URADIO VELIKU STVAR

Objavljeno:22.01.2022 - 15:00
A A A Times Arial

Pjevač grupe "Parni valjak" Aki Rahimovski je preminuo u 66 godini, a prije samo dvije godine dobio je treće dijete sa suprugom koja je bila mlađa od njega 27 godina.

Vođa grupe "Parni valjak", koji je jutros preminuo, je sa svojom 27 mlađom djevojkom Barbarom dobio djevojčicu prije dvije godine, ali su oni svoju vezu držali daleko od očiju javnosti.

Djevojčici su roditelji dali im Antonija, a kako je jednom prilikom objavio „RTL Ekskluziv“ pjevač se zbog supruge preselio u Sloveniju.

Aki Rahimovski se oduvijek trudio da svoj privatan život drži u tajnosti. Ženio se dva puta. Iz prvog braka ima sina Kristijana, koji se kao slavni otac bavi muzikom.

U drugom braku bio je sa Ingrid, a zajedno imaju kćerku Dinu. I pored toga što je ovaj brak trajao skoro četiri decenije, Aki se sa Ingrid nikada nije pojavio u javnosti, pa malo ko zna kako ona izgleda.

Aleksandar Aki Rahimovski rođen je u Nišu, ali se ubrzo sa porodicom preselio u Skoplje. Kako mu je otac bio muzički profesor, sa sedam godina je krenuo u muzičku školu, odsjek klavir i pjevanje.

Kao tinejdžer bio je član nekoliko sastava od kojih su neki grupe Vakuum, Krvna braća i Tor, sa kojom je nastupio na festivalu u Zagrebu 1975. godine.

Iste godine upoznaje gitaristu i kompozitora Huseina Hasanefendića Husa i Juricu Pađena. U saradnji sa menadžerom Vladimirom Mihaljekom Mihom osnivaju prvu postavu Parnog valjka.

Izvor:Blic