TAKI DOŠAO U EMISIJU DA OTKRIJE VELIKU TAJNU O FILIPU CARU: Više nije mogao da krije, evo zašto se ne smije vratiti u HRVATSKU! MUK U STUDIJU

Kiosk
TAKI DOŠAO U EMISIJU DA OTKRIJE VELIKU TAJNU O FILIPU CARU: Više nije mogao da krije, evo zašto se ne smije vratiti u HRVATSKU! MUK U STUDIJU
Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković večeras je gostujući u emisiji ''Pitam za druga'' otkrio šokantne detalje odnosa njegove ćerke sa Filipom Carem. Na početku, Taki je prokomentarisao Carevo ponašanje u ''Zadruzi'' nakon Majine diskvalifikacije i njegov odnos sa Anom Jovanović.

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković večeras je gostujući u emisiji ''Pitam za druga'' otkrio šokantne detalje odnosa njegove ćerke sa Filipom Carem. Na početku, Taki je prokomentarisao Carevo ponašanje u ''Zadruzi'' nakon Majine diskvalifikacije i njegov odnos sa Anom Jovanović, piše Pink.rs.

- Otkad je ušao Ša, Tara se povampirila. Jedno vrijeme je bila mirna, a sada je dala gas. Ana je djevojka koja traži mesto pod suncem. Vidim ja šta Car hoće sa njom. Ona je dejvojka za žurku, za utorak veče u Zadruzi. Ona zna šta su preživjele Dalila, Sanja i uleće u nešto tako. Caru se svaka sviđa, njemu bi se i krava svidjela. On se i svoje sjenke plaši, a ne ponija. On je čovek cirkuzant običan, jedan klovn. Kako da imam lijepo mišljenje o čovjeku koji mi je diskvalifikovao dijete iz Zadruge i zadužio me sa 50.000 evra - rekao je Taki i dodao:

- Dejan je prije neko veče rekao da su Car i Dalila zaslužni za njenu diskvalifikaciju, jer je Maja primijetila kako su se gledali njih dvoje. Maja je sve vidjela. Kovali su plan za Maju, ona im je tu smetala. On je prizivao da uđe u Zadrugu, pa eto šta je uradio. On nikog ne voli, samo sebe. On ne sme da se vrati u Hrvatsku, koliko znam on je pretukao neku bivšu deovjku i sada ne sme da se vrati u Zagreb - kaže Majin otac i dodaje:

- Meni je zazvonio telefon u 4 ujutru i kaže mi da je Car udario, odmah sam tražio da priča sa mnom i da mi se javi na telefon. Izvinjavao se preko telefona meni tada. Priznao mi je tada da je udario Maju. Tu su bile neke djevojke, Maja je bila tu, odvezli je da spava, a oni su u susjednu sobu doveli neke četiri djevojke i onda je ona tu uletjela. Pogriješila je što se pomirila sa Carem u Zadruzi, ona je njega zavoljela.


 

Ne propustite