NAJBOLJI DATUM I MJESEC ZA VJENČANJA U 2022: Magičan dan kada se svi snovi ostvaruju!

Zanimljivosti
NAJBOLJI DATUM I MJESEC ZA VJENČANJA U 2022: Magičan dan kada se svi snovi ostvaruju!
-

Tog dana Venera i Jupiter spojiće se u Ribama, naglašavajući ljubav, jedinstvo i rast, a za to vrijeme odvijaće se i prvo pomračenje u 2022. u znaku Bika

Prilikom planiranja velikih događanja u životu, puno ljudi poseže za astrologijom u nadi da će na taj način izbeći potencijale probleme. Astrolozi, naime, predviđaju razne stvari, a među njima je i najbolje vrijeme za vjenčanje.

Ako ga i sami planirate u godini pred nama, možda će vas (iz zabave ili ozbiljno) zanimati jeste li odabrali dobar mjesec, pa čak i tačan datum za vjenčanje prema mišljenju astrologa.

A astrolozi kažu da je najbolji mjesec za vjenčanja u 2022. godini april. Što se tiče konkretnog datuma, najbolji je 30. april!

Tog dana Venera i Jupiter spojiće se u Ribama, naglašavajući ljubav, jedinstvo i rast, a za to vrijeme odvijaće se i prvo pomračenje u 2022. u znaku Bika. Budući da je Bik znak kojim vlada Venera, naglasak na Veneri će u ovom periodu biti poseban.

Budući da je Venera planeta partnerstva, astrolozi smatraju da nema boljeg datuma od 30. aprila za ovaj veliki korak u vezi. U vazduhu će tog dana, zbog svih događaja, biti jako puno optimizma koji će osigurati da sve djeluje i bude kao ostvarenje sna.

 

Ne propustite