KONAČNO PROGOVORIO! Dejan večeras priznao kakav mu je bio život u Bosni, pa otkrio šta planira sa svojom i Dalilinom kućom! IZNENAĐENJE

Show
KONAČNO PROGOVORIO! Dejan večeras priznao kakav mu je bio život u Bosni, pa otkrio šta planira sa svojom i Dalilinom kućom! IZNENAĐENJE
Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su već neko vrijeme u pušionici. On je započeo temu o njenim poslovnima prije Zadruge i etiketi koju nosi već duže vrijeme, a je odmah prebacila temu i počela da ga rešeta pitanjima.

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su već neko vrijeme u pušionici. On je započeo temu o njenim poslovnima prije Zadruge i etiketi koju nosi već duže vrijeme, a je odmah prebacila temu i počela da ga rešeta pitanjima, piše Pink.rs.

Ne, meni bilo top, i kada je vidjela da sam ja dobro, ona krenula da me napada. Ona je davala non stop povoda, sreća pa sam ja to znao. Ja sam to od bijesa uradio. Udario me adrenalin - pričao je Dejan.

Je li te boljelo to - pitala je Aleks.

Nije tada, jao kako sam nervozan, samo da se riješim svega - rekao je Dejan.

Kakav ti je život bio u Bosni - pitala ga je Aleks.

 - Između Bijeljine i Zvornika smo žijveli, tamo je lijepo, gotiva. Je*o i kuću i sve, treba da završimo ogradu, kakva ograda druže, meni se mozak raspada... I dalje sam u šoku ali sam i svjestan, iz svega toga ona hoće mene da napravi negativnim - govorio je Dejan.

Detaljnije pogledajte u video - prilogu: 


 

Ne propustite